Maak mooie sportweddenschappen tijdens de Olympische Spelen van 2012

by admin on 24 juli 2012

bwin-sport-weddenVrijdag 27 juli is het zover. Dan start de Olympische Spelen 2012 in Londen, Engeland. Vier na de Olympische Spelen van Peking zullen atleten weer strijden voor de gouden medaille en eeuwige roem. Vanuit de gehele wereld zullen er atleten naar Engeland komen om naam te maken. Ze zeggen bij de Olympische Spelen vaak, meedoen is belangrijker dan winnen, maar deze vlieger zal voor de sporters niet in zijn geheel opgaan.

Vrijdag zoals gezegd de opening. Een traditie die elke Olympische Spelen weer terug komt. Zowel bij deze zomereditie als de wintereditie. Daarna zal het geweld losbarsten tot en met de eindceremonie op 12 augustus. De komende drie weken wordt de wereld dus omringt met sport, sport en nog meer sport. Er zijn in totaal zesentwintig sporten die zullen worden beoefend en elke sport kent zijn eigen onderdelen en disciplines. Er is voor u dus genoeg waarbij er gewed kan worden op sport.

Eén van de sporten die wij zullen zien in Londen zijn onder andere Atletiek. Binnen deze sport zijn natuurlijk vele onderdelen te noemen. Iedereen kent de meest gangbare onderdelen wel zoals het hoogspringen, verspringen, kogelstoten, speerwerpen en ook diverse looponderdelen. Van een korte sprint tot de marathonloop. Ook favoriete namen zoals Bolt zullen present zijn, maar gaan deze dan ook met de gouden plak naar huis? Weet jij het? Dan kan je uiteraard op jouw favoriet inzetten.

Verder kan je ook gaan genieten en wedden op sport wedstrijden als badminton, basketbal, boksen en boogschieten. Misschien binnen Nederland de wat onbekendere sporten, maar zeker de moeite waard om ze eens te bekijken. Via onze wedkantoren kan je ook zien wie de favorieten zijn bij elke sport. Doe daar wellicht je voordeel mee tijdens het maken van een sportweddenschap.

Gewichtheffen, gymnastiek, handbal en hockey zijn onderdelen op deze Spelen. Van deze vier is hockey toch wel de favoriet binnen Nederland. Wij hopen dan ook dat zowel de heren als de dames zullen gaan strijden voor goud! Verder zijn judo, kanovaren, moderne vijfkamp, paardensport en roeien ook aanwezig. Ook bij een paar van deze onderdelen hopen wij uiteraard dat Nederland een greep doet naar het podium.

Verder kan men nog gaan genieten van het schermen, de schietsport, tafeltennis, taekwondo en tennis. Helaas voor de Spanjaarden doet Nadal niet mee aan het onderdeel tennis. Zou Federer dan goud pakken op de banen van Wimbledon? Hij won immers ook de laatste editie van Wimbledon. De laatste sporten waar een gouden medaille te winnen is zijn triatlon, voetbal, volleybal, de wielersport, worstelen, zeilen en de zwemsport. Bij de laatste twee sporten moet Nederland bij sommige onderdelen het goud verdedigen. Zal dit gaan lukken?

Je merkt dat er genoeg is waarbij een sportweddenschappen af te sluiten is. Tijdens de Olympische Spelen van 2012 in Londen zijn er dus zesentwintig sporten met daarbij horend een kleine driehonderd onderdelen. Om jou een indicatie te geven deden er vier jaar geleden in Peking 10942 sporters mee. Voor jou dus de schone taak om hieruit de beste te vinden en daarbij een juiste weddenschap af te sluiten. Veel plezier met het maken van de sportieve weddenschappen tijdens de Olympische Spelen!

No related posts.

Previous post:

Next post: