Maak nieuwe sportweddenschappen op de NBA play offs

by admin on 17 mei 2011

The-Chicago-BullsDe play-offs van het basketballen in Amerika is al even aan de gang. Ze zijn inmiddels bezig met de staart van de tweede ronde. In de eerste ronde waren er weinig verrassingen, maar daardoor niet minder spannend. Tevens werden wedkantoren volop gevonden door ware volgers van de NBA. In de tweede ronde kennen we de volgende wedstrijden. In de Eastern Conference spelen de Chicago Bulls en de Atlanta Hawks tegen elkaar en ook strijden de Miami Heats en de Boston Celtics om een plek in de finale aan de oostkant. In de Western Conference hebben we de wedstrijden tussen de Oklahoma City Thunder en Memphes Grizzlies en de Dallas Mavericks tegen de Los Angeles Lakers. Het wedden op basketbal kan dus vanaf nu van start gaan!

Ga nu direct wedden op basketbal
wedden-op-basketbal

In de laatste wedstrijd is er al een winnaar bekend. Dallas heeft in de play-offs met 4-0 gewonnen van de LA Lakers. Hierdoor staat Dallas in de finale aan de westkant. De tegenstander is nog niet bekend. De tussenstand in wedstrijden tussen Oklahoma en Memphes is 2-2. Het kan hier nog alle kanten op. Ook aan de oostkant in de Eastern Conference is het spannend. Chicago staat met 3-2 voor op Atlanta en het staat 3-1 voor Miami tegen Boston. Uiteindelijk zullen er twee finales gespeeld worden. Eentje in de Eastern Conference en eentje in de Western Conference. De winnaars mag zich kampioen noemen van hun deel van Amerika. Daarna wordt er gespeeld om het belangrijkste. Wie mag zich de beste noemen van geheel Amerika.

Tijdens de duur van de play-offs gaat men steeds vaker wedden op het basketbal. De wedstrijden worden alleen maar spannender en zo ook de winsten die men kan maken bij een goede weddenschap. Zeker wanneer de grote finale nadert wordt er flink gewed. Mensen willen graag een graantje meepikken van het succes van hun favoriete team. Extra aanmoediging aan het team zijn dan ook niet voor niets. Stadions vol met publiek die stiekem ook hebben ingezet op hun team. Een fenomeen dat men vaak treft in Amerika.

In Nederland zijn ook de play-offs aan de gang. Echter wel in een verder fase dan die van de NBA. In Nederland is de finale al bekend. Die strijd gaat tussen ZZ Leiden en GasTerra Flames. De winnaar daarvan mag zich de beste van Nederland noemen. Er is wel een verschil met de NBA. In de NBA speelt men in de halve finale in de eigen Conference ‘best of zeven’ en in ons eigen land is dit ‘best of vijf’. Dat is wel jammer omdat men dan minder kan wedden op het basketballen in Nederland.

Bekende sportsbooks die de play-offs in de NBA en Nederland volgen zijn Unibet, Bwin, PartyBets en Titanbet. Zij zullen voor u alle standen en uitslagen bij houden. Wanneer u met één van hen in zee gaat krijgt u zelfs een welkomstbonus. Hiermee kunt u extra gaan inzetten om wellicht meer winst te maken. Een goed idee dus om eens langs te gaan bij één van sportbooks en maak uw weddenschap in de sport basketbal. Zeker nu de wedstrijden erg spannend worden tegen het einde van het seizoen. Veel plezier en succes met het wedden op basketbal.

No related posts.

Previous post:

Next post: