Maak sportweddenschappen met Darts

by admin on 2 februari 2012

sportweddenschappen-unibet Het wedden op darts kan weer beginnen want van vrijdag 3 februari tot en met zondag 5 februari wordt er wéér gedart. Ditmaal is het toneel in Duitsland. In Hamburg zullen darters over de hele wereld gaan strijden om de beker. De beker die nu nog in bezit is van Nederland. Inderdaad we spreken hierbij over een landentoernooi. Elk land heeft een koppel gemaakt om te gaan strijden tegen de anderen. In totaal doen er vierentwintig landen mee. Zullen de heren van Nederland de titel kunnen verdedigen?

De laatste editie is gewonnen door ons eigen Nederland. Raymond van Barneveld en Co Stompe wonnen de finale van Wales. Dit jaar zal Raymond van Barneveld spelen met Vincent van der Voort. Elk land stuurt namelijk de hoogste twee geplaatste spelers volgens de Order of Merit. Van der Voort heeft het afgelopen jaar dus Stompe ingehaald. Maar ook dit duo moet hoge ogen gooien op het toernooi. Topland voor de eindstrijd blijft wel Engeland. Met Phil Taylor in je team ben je bij al gegarandeerd voor succes. Al liep dit vorig jaar toch even anders. Zou Engeland dit jaar er weer zo snel uitliggen?

Zoals vermeld doen er vierentwintig landen mee aan de World Cup of Darts te Hamburg. Naast Nederland en Engeland doen ook Australië en Schotland mee voor de titel. Deze landen vormen toch wel de top vier met op de hielen gevolgd door Wales. Die zijn immers de vorige editie tweede geworden achter ons kikkerlandje. Verder doet ook België mee. Op de laatste twee toernooien blijkt dat het darten ook bij onze Zuiderburen een opmars heeft gemaakt. België is dus niet zomaar verslagen. Daarmee zijn de zes toplanden toch wel benoemd. Nu hopen dat Van Barneveld en Van der Voort alle geduchte tegenstanders verschalken.

Naast de top zes volgens de sportsbooks doen ook mee Canada, Duitsland, Spanje, Noord-Ierland, Zweden en Amerika. De wat mindere twaalf  landen die mee zullen doen en zeker strijden om een podiumpositie zijn Oostenrijk, Ierland, Finland, Japan, Denemarken, Gibraltar, Zuid-Afrika, Kroatië, Nieuw-Zeeland, Filippijnen, Hongarije en Maleisië. Nu alle vierentwintig landen bij u bekend zijn kunnen de weddenschappen afgesloten gaan worden. Meerdere sportsbooks zullen dan ook voor jou de wedstrijden, uitslagen en standen bijhouden. Wacht dus niet langer en zet in op één van de volgende wedstrijden.

De partijen voor 3 februari zijn al bekend bij de sportsbooks. Dit zijn Oostenrijk tegen Nieuw-Zeeland, Canada neemt het op tegen Hongarije, Finland strijdt tegen Kroatië, Gibraltar en Denemarken nemen het tegen elkaar op, maar ook Ierland tegen Maleisië. Spanje gooit tegen Zuid-Afrika, Zweden tegen Japan en de laatste partij is die tussen Amerika en de Filippijnen. Spannende wedstrijden staan er dus al op de rol voor de eerste speeldag. Het is aan jou om je dart kennis te testen.

Alle winnaars van bovenstaande partijen zullen op speeldag twee uitkomen tegen de acht hoogst geplaatste landen. Nederland is dit jaar als derde geplaatst acht nummer één Engeland en nummer twee Australië. Nederland komt uit tegen de winnaar van de partij tussen Oostenrijk en Nieuw-Zeeland. Engeland zal spelen tegen Canada/Hongarije, Australië tegen Ierland/Maleisië, Schotland tegen Spanje/Zuid-Afrika, Wales ontmoet de winnaar van Finland tegen Kroatië, Noord-Ierland gooit tegen Gibraltar of Denemarken. België tegen Zweden/Japan en Duitsland tegen de winnaar uit de partij Amerika versus Filippijnen. Succes met de weddenschappen bij de World Cup of Darts in Hamburg.

No related posts.

Previous post:

Next post: