Nederland -Duitsland wie zal er winnen?

by admin on 14 november 2011

nederland-duitslandDinsdag is er een druk programma op landenniveau. Er worden interessante oefeninterlands gespeeld en de laatste tickets voor het Europese Kampioenschap 2012 in Polen en Oekraïne worden vergeven. Nog acht ploegen spelen om de laatste plekjes op het EK. De eerste wedstrijden zijn al gespeeld en het kan nog alle kanten op. Mooi om op de tweede wedstrijden een weddenschap af te sluiten bij één van de sportsbooks. Als je jezelf nu inschrijft bij Unibet ontvang je bij je eerste storting een €50 euro bonus die je in kunt zetten om gratis te wedden. Je kunt dit geld door te wedden op sport makkelijk alles vrijspelen en bijzonder hoge winsten genereren.

Het programma voor de play-offs is als volgt. Als eerste hebben wij de wedstrijd tussen Kroatië en Turkije. De kans dat de Turken nog doorgaan naar het Europese Kampioenschap is nihil. Het Turkije van coach Guus Hiddink heeft de thuis wedstrijd namelijk verloren met 3-0. Wilt Turkije dus nog aanspraak maken op een goed resultaat moet men in Kroatië met 4-0 winnen. Een 3-0 zou voldoende zijn om in ieder geval te verlengen. Tevens zal het hoogstwaarschijnlijk de laatste wedstrijd zijn voor onze landgenoot Guus Hiddink. Het vuur ligt hem al aan de schenen en bij uitschakeling mag hij vast en zeker de koffers pakken.

Tien minuten na het startsignaal van Kroatië – Turkije begint de partij tussen Montenegro en Tsjechië. De Tsjechen hebben hun thuiswedstrijd gewonnen met 2-0. Nu dus zaak om in Montenegro het doel schoon te houden. Montenegro in ieder geval niet meer dan één keer laten scoren. Dan zullen de Tsjechen zeker zijn van deelname in Polen en Oekraïne. Een half uur later, om 20.45 uur, gaat de derde play-off  wedstrijd van start. Hierin spelen Ierland en Estland tegen elkaar. De eerste wedstrijd wonnen de Ieren dik met 4-0 in en tegen Estland. Nu mogen de Ieren het thuis afmaken. Dit moet haast wel gelopen koers zijn. Tenzij Estland de grootste goocheltruc  aller tijden uit de hoed weet te toveren.

Als laatst start in Portugal misschien wel de spannendste play-off kwalificatie wedstrijd. Thuisland Portugal mag met Bosnië-Herzegovina gaan strijden om het laatste ticket. In de eerste wedstrijd werd het 0-0 en hadden beide landen aanspraak op de winst. Een spannende pot dus. Nu mogen de Portugezen het in eigen land proberen om de winst te pakken. Echter zal Bosnië-Herzegovina dit niet toelaten. Ook hun zullen tot het uiterste gaan om de laatste ticket voor het Europese Kampioenschap te bemachtigen. Gastlanden Polen en Oekraïne zijn in ieder geval gereed om de vier winnaars aan te sluiten bij de al geplaatste landen. Waaronder ook onze eigen Oranje Leeuwen en Duitsland.

Duitsland en Nederland spelen dinsdagavond een oefeninterland tegen elkaar in de stad Hamburg. Na de 0-0 van Nederland thuis tegen Zwitserland en de 3-3 van Duitsland tegen en in Oekraïne zijn de messen geslepen. Duitsland versus Nederland en andersom zijn de wedstrijden die er om doen.  Dit is de wedstrijd die men wilt winnen. Natuurlijk de rest ook, maar tegen het buurland Duitsland zeker. Dit is van oudsher al een beladen wedstrijd geweest en dat zal het voorlopig wel blijven. Beide landen hebben een geweldige selectie. Alle spelers spelen wel bij een Europese topclub. Wie zal het zeggen wat de uitslag zal worden. Eén ding is zeker, een spannende en hoogstaande wedstrijd zal het worden. Mis het Europese geweld niet en zet in op de laatste play-offs wedstrijden of op de oefeninterlands zoals Duitsland – Nederland!

No related posts.

Previous post:

Next post: