Nederlander wint meer dan een ton met sport wedden bij Unibet

by admin on 22 maart 2013

winnen-met-weddenEen van de Nederlandse spelers, die een account heeft bij Unibet is meer dan een ton rijker geworden met sport wedden. De Nederlandse speler had een combinatie van drie weddenschappen geplaatst op voetbalwedstrijden in de Engelse voetbalcompetitie en Nederlandse competitie. De weddenschappen bleken voor de Nederlander goed uit te pakken, want na afloop van de wedstrijden kon de speler een bedrag van 123.624 euro bijgeschreven zien in zijn sport wedden account van Unibet. Een dergelijke grote winst komt niet vaak voor bij sport wedden, want Unibet liet weten dat de Nederlandse speler de op drie na grootste winnaar is op het gebied van sport wedden.

wedden met hoge inzet

Dat het niet vaak voorkomt dat er dergelijke grote bedragen worden gewonnen met sport wedden bij Unibet komt omdat de inzet dan of hoog moet zijn of er moet een hele rits weddenschappen met een goed resultaat worden afgesloten. De Nederlandse speler had blijkbaar een enorm vertrouwen in zijn eigen voorspellingen, want er werd een totaalbedrag ingezet van 10.000 euro. Het bedrag van 10.000 euro werd ingezet op Cardiff tegen Sheffield, Vitesse tegen Den Haag en op de wedstrijd tussen Ipswich en Bolton. De eerste twee wedstrijden werden redelijk makkelijk door de teams waarop het geld was ingezet gewonnen, maar de laatste wedstrijd bracht enorm veel spanning mee. Het duurde namelijk tot de 88ste minuut toen Ipswich de winnende treffen in het doel van de tegenstander liet belanden. Wie met eigen ogen wil zien hoe de weddenschap eruit zag, kan dat nakijken op de website van Unibet. De noteringen staan achter de wedstrijden net als de uitslagen.

Bij Unibet op de beste weddenschappen afsluiten

Het is natuurlijk fantastisch om met sport wedden met een inzet van 10.000 euro op drie wedstrijden meer dan 120.000 euro te winnen, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Het gokken op drie wedstrijden met 10.000 euro komt niet vaak voor, maar er kan uiteraard ook met lagere bedragen worden gespeeld. Met een inzet van 10 euro of 100 euro is het verlies minder als de weddenschappen niet goed voorspeld zijn en toch kan er een leuke winst mee worden behaald. Bij Unibet kan er op allerlei voetbalwedstrijden geld worden ingezet en levert het plaatsen van een combinatie van weddenschappen vaak veel geld op. Kijk maar naar de Nederlandse speler die drie wedstrijden goed had voorspeld en daarmee meer dan een ton wist te winnen.

Bovendien kan bij winst het geld weer worden gebruikt voor het plaatsen van de volgende weddenschappen. Overigens hoeft er bij Unibet niet alleen op voetbalwedstrijden te worden gegokt, want ook op andere sporten kan uiteraard geld worden ingezet. De noteringen van alle wedstrijden in de verschillende sporttakken staan overzichtelijk weergegeven in de sectie Wedden van Unibet. Bekijk de mogelijkheden maar eens. Meld je aan bij Unibet en plaats ook een weddenschap om op die manier makkelijk geld te verdienen. Vergelijk de wedstrijden, kies voor zekerheid of neem extra risico door op de underdog geld in te zetten.

No related posts.

Previous post:

Next post: