Nieuwe Cash-in functie voor live sport wedden bij Unibet

by admin on 9 augustus 2013

live-wedden-unibetLive sport wedden bij Unibet is spannend en kan veel geld opleveren. Als je tijdens een live weddenschap op winst staat, dan ben natuurlijk flauw als de wedstrijd een ander verloop krijgt en je de winst als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen. Unibet heeft daar nu een speciale functie voor beschikbaar in de vorm van een Cash-in optie. Daarbij wordt aan iedereen die live weddenschappen afsluit de gelegenheid geboden om voor het einde van de wedstrijd als een deel van de winst te innen of om het verlies te beperken voordat het te laat is.

Cash-in uniek bij live wedden

Cash-in is een unieke functie bij live wedden die uitsluitend deel uitmaakt van Unibet Live Wedden. Er kunnen gewoon weddenschappen geplaatst worden via de lobby door een keuze te maken uit de live weddenschappen, waarbij er uiteraard rekening gehouden kan worden met de quotes. Op het moment dat de live weddenschap is geplaatst kan er van de Cash-in optie gebruik worden gemaakt. In dat geval kan een open positie bijvoorbeeld gesloten worden op elk gewenst moment tijdens de wedstrijden. Het aanbod dat geboden wordt als de functie wordt gebruikt kan geaccepteerd, maar natuurlijk ook geweigerd worden door de speler. Als het bod geaccepteerd wordt, dan zal de weddenschap direct gesloten worden en het geld zal vervolgens aan de balans worden toegekend.

Voorbeeld van Cash-in

Om het bovenstaande wat te verduidelijken volgt hier een voorbeeld. Stel dat je een live weddenschap plaatst op de voetbalwedstrijd tussen Liverpool en Chelsea en je wedt voor 10 euro dat Liverpool de wedstrijd zal winnen met een notering van 2.00. Op het moment dat Liverpool scoort en het 1-0 staat, dan kun je het zekere voor het onzekere nemen en van de Cash-in gebruikmaken. In dat geval win je niet het bedrag van 20 euro, maar wordt het bod gedaan om 17 euro te incasseren. Je hebt in dat geval 3 euro minder winst dan je wacht tot het einde van de speeltijd en blijkt dat Liverpool de wedstrijd gewoon gewonnen heeft. Zo kun je tijdens het live wedden steeds zelf bepalen of je wel of niet van de Cash-in functie gebruik gaat maken.

Het biedt dus mogelijkheden om met minder winst genoegen te nemen, maar wel met de garantie dat het geld ongeacht de definitieve uitslag van de wedstrijd aan je wordt toegekend. Omgekeerd werkt het ook zo met verlies, waarbij een aanbod wordt gedaan om je verlies te beperken. Het is zeker de moeite om eens in het echt mee te maken wat de Cash-in optie inhoudt en je kansen te verzekeren. Op de website van Unibet staat overigens uitgebreidere informatie vermeld over de Cash-in functie en kun je ook een tutorial volgen, zodat nog duidelijker wordt wat de mogelijkheden zijn van deze bijzondere feature. Neem de informatie maar eens door en ga bijvoorbeeld dit weekend gokken op de voetbalwedstrijden in de Eredivisie of probeer het vanavond direct uit tijdens de wedstrijden voor de voorronden van de Champions League.

No related posts.

Previous post:

Next post: