Nog 2 kwalificatieweken met live sport wedden bij Unibet

by admin on 29 januari 2014

live-betting-championshipHet is al eerder in het nieuws geweest dat er bij Unibet mogelijkheden worden geboden om mee te doen aan het Live Betting Championship en nu er nog twee kwalificatieweken resten worden de laatste kansen geboden aan spelers om zich voor de finale op 16 februari te plaatsen. Er hebben zich inmiddels als 10 spelers geplaatst voor de finale en er zijn nu nog 10 plaatsen vrij. Jij kunt deze week en volgende week nog meedoen aan de kwalificatieweken als je gaat live wedden bij Unibet. Wie zich plaatst voor de finale speelt tijdens de finale met geld dat door Unibet ter beschikking wordt gesteld.

Live sport wedden op spannende wedstrijden
Misschien ben je gewend om voor wedstrijden beginnen al weddenschappen af te sluiten en is live wedden nog vreemd voor je. Het is echter een kleine stap om van de reguliere weddenschappen over te stappen naar het live sport wedden. Het enige verschil is dat je tijdens de wedstrijd een weddenschap plaatst en dat kan voordelen geven. Zo kun je aan het verloop van een wedstrijd beoordelen waar de beste kansen liggen om een live weddenschap af te sluiten.

Op de website van Unibet is er een aparte categorie met live wedden beschikbaar en als je die aanklikt, dan zie je welke actuele mogelijkheden er geboden worden. Om gekwalificeerd te worden voor de finale is het aan te raden om meerdere live weddenschappen af te sluiten, want daarmee wordt de kans op een hoge score natuurlijk ook groter en maak je meer kans om bij de top 5 van deze week of volgende week te komen. De live weddenschappen kunnen op allerlei verschillende sporten afgesloten worden, variërend van tafeltennis tot basketbal en van volleybal tot voetbal.

De grote finale
Om de grote finale op 16 februari te bereiken moet je deze week of volgende week in de top 5 met beste spelers eindigen die de hoogste score hebben gehaald met het live wedden. Als je in de afgelopen twee weken nog niet eerder hebt geprobeerd om je te kwalificeren, dan moet je wel even via de opt-in regeling je aanmelden voor het Live Betting Championship. Op die manier kan je score van het live wedden namelijk worden bijgehouden en zie jij jezelf misschien wel in de ranglijst met beste honderd spelers verschijnen, die elke dag wordt bijgehouden. De grote finale zal uitmaken wie er met de hoofdprijs van het Live Betting Championship vandoor zal gaan.

Mocht jij de winnaar worden, dan kun je een prijs van 7.500 euro in je zak steken. De negen plaatsen achter de winnaar krijgen ook een prijs en daar variëren de bedragen van tussen de 500 euro en de 4.000 euro. Dit is zeker een aantrekkelijk toernooi te noemen door de hoge geldprijzen die ermee gepaard gaan en bovendien biedt het afsluiten van live weddenschappen altijd de gelegenheid om zelf grote winst te boeken. Meld je direct aan als je nog in aanmerking wilt komen voor de grote finale van het Live Betting Championship.

No related posts.

Previous post:

Next post: