online en live wedden op kwartfinale Champions League

by admin on 2 april 2014

live-betting-championshipLive wedden op voetbal op de kwartfinale wedstrijden in de Champions League is voor de liefhebbers van voetbal vaak extra spannend. De meeste voetbalfans hebben wel een voorkeur voor een club en zetten daar vaak geld op in en dan kan het bij winst ineens dubbel feest zijn. Het is nog een aantal keren mogelijk om te sport wedden op de wedstrijden in de Champions League, want na vanavond zijn de halve finalisten bekend en daarna wacht de finale en zal de winnaar bekend worden. Deze avond staan er twee wedstrijden op het programma. Paris SG neemt het op tegen Chelsea en Real Madrid zal aantreden tegen Borussia Dortmund.

Paris SG tegen Chelsea

Als je bij Unibet gaat wedden op een van de Champions League wedstrijden dan kun je vooraf een weddenschap afsluiten, maar ook live tijdens de wedstrijd wedden. De quotes voor de winst, gelijkspel en verlies voor een van beide clubs staan al vast, zodat je nu alvast een weddenschap kunt plaatsen en tijdens de wedstrijd eventueel een extra live weddenschap kunt aangaan. Paris SG staat bij winst op een notering van 2.00 en bij winst voor Chelsea is de quote wat hoger vastgesteld op 4.10. Het is natuurlijk altijd mogelijk om op een gelijkspel te wedden, waarbij je dit keer met een notering van 3.30 rekening kunt houden. Het is lastig te voorspellen of de wedstrijd gewonnen gaat worden door een van beide clubs of dat er een gelijkspel uitkomt, maar de club uit Parijs heeft natuurlijk wel het voordeel dat de wedstrijd thuis wordt gespeeld.

Real Madrid tegen Borussia Dortmund

Real Madrid zal het vanavond thuis opnemen tegen Borussia Dortmund en aan de noteringen van Unibet te zien, is de uitslag daarvan al bijna zeker. Het afsluiten van een weddenschap op winst voor Real Madrid zal weinig opleveren, want daar staat een notering voor van 1.36. Dat biedt natuurlijk wel mogelijkheden om een weddenschap op winst voor Real Madrid te combineren met het wedden op de andere wedstrijd. Borussia Dortmund lijkt volgens Unibet niet de winnaar te worden, want bij het afsluiten van een weddenschap op winst voor de club uit Duitsland staat een notering van 8.25. Wie van een gokje houdt en denkt dat de Duitse club wel een kans maakt om in Madrid te winnen kan daar natuurlijk op wedden. Interessant is wel de notering voor een gelijkspel tussen beide clubs, want de quote voor gelijkspel staat op 5.40.

Volgende week return

Deze week spelen bovengenoemde clubs op woensdagavond, maar volgende week staat de return voor de clubs op dinsdagavond gepland. Je kunt dus direct een weddenschap op de wedstrijden afsluiten die vanavond worden gespeeld en daarbij ook gelijk wedden op de wedstrijden die op dinsdagavond 8 april gepland staan. Daarbij kun je alvast wedden op de club die door zal gaan naar de volgende ronde en dus de halve finale gaat spelen. Kijk maar eens bij Unibet wat daarvoor de noteringen zijn en sluit direct een weddenschap af voor de wedstrijden die vanavond in de Champions League worden gespeeld.

No related posts.

Previous post:

Next post: