Online sportweddenschappen op internationaal voetbal

by admin on 15 oktober 2014

internationaal-voetbal-weddenHet internationale voetbal voor de kwalificatiewedstrijden van het volgende EK voetbal heeft mogelijkheden geboden om te sport wedden, maar als je geld op Oranje heeft ingezet als winnaar, is bedrogen uitgekomen. Of de bondscoach na de wedstrijd tegen IJsland zal aanblijven is overigens nog wel een interessante vraag. Er zal in ieder geval een evaluatie plaatsvinden, maar wat daar de uitkomst van zal zijn, is nu nog niet bekend. De focus voor het sport wedden kan weer even op andere voetbalwedstrijden worden gericht, waar wellicht minder onaangename verrassingen te wachten staan. Dit weekend worden er weer nieuwe kansen geboden om geld te winnen met sport wedden, want er staan weer wedstrijden gepland in de Eredivisie.

PSV tegen AZ

Op zaterdag 8 oktober staat er in ieder geval al een interessante wedstrijd op het programma, want PSV uit Eindhoven neemt het op tegen AZ uit Alkmaar. Dat belooft een leuke wedstrijd te worden, maar als er naar de noteringen van Mybet.com wordt gekeken, staat de winnaar al enigszins vast. PSV krijg namelijk alle credits om de wedstrijd te winnen met een quote van 1.50. Als je meer vertrouwen hebt dat AZ uit Alkmaar gaat winnen, dan kun je daar geld op inzetten en veel geld verdienen met een notering van 5.80. Een gelijkspel kan ook nog aardig wat geld opleveren met sport wedden, want de notering staat daarvoor op 4.50. Je kunt de stand bekijken en de onderlinge resultaten vergelijken om te bepalen waar je op gaat gokken. Of je gaat gewoon op je gevoel af en zet geld in op de club waarvan jij denkt dat die gaat zaterdag gaat winnen.

FC Twente tegen Ajax

Sport wedden is op nog meer wedstrijden mogelijk, want er wordt komend weekend een volledig programma afgewerkt in de Eredivisie. Een van de andere interessante wedstrijden die opvalt, is de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax. Beide clubs zijn altijd aan elkaar gewaagd en dat is ook terug te zien aan de noteringen die Mybet daarvoor heeft vastgesteld. Degene die de voorkeur geeft aan winst op FC Twente kan met een quote van 2.20 rekening houden. Ajax lijkt bij Mybet in elk geval voor komend weekend de rol van underdog aan te nemen, want de quote op winst door Ajax staat vast op 3.10. Een gelijkspel is zeker ook interessant om op te sport wedden, waarbij er flink geld gewonnen kan worden met een notering van 3.50.

Weddenschappen afsluiten op meerdere wedstrijden

Bovenstaande wedstrijden zijn er even uitgelicht, maar er kunnen uiteraard ook op de andere wedstrijden in de Eredivisie weddenschappen worden afgesloten. Bijvoorbeeld op de wedstrijd tussen FC Groningen en Excelsior of tussen NAC Breda en ADO Den Haag. Feyenoord neemt het op tegen Heracles uit Almelo. Deze wedstrijd levert de hoogste notering op met een quote van 8 voor winst door Heracles. Combineer anders eens een paar leuke wedstrijden om op te sport wedden en bouw wat zekerheden in om de kans op winst te vergroten.

No related posts.

Previous post:

Next post: