online sportweddenschappen op play off wedstrijd in de Eredivisie

by admin on 15 mei 2014

nu-wedden-unibetOp donderdag 15 mei wordt er een belangrijke wedstrijd gespeeld in de play off serie van de Eredivisie. AZ Alkmaar neemt het dan op tegen FC Groningen, waarbij AZ eerst thuis zal spelen. Degene die als beste club uit de twee wedstrijden komt, verkrijgt daarmee toegang tot de tweede voorronde van de Europa League die op 17 en 24 juli gespeeld zal worden. Het wordt dus spannend en er wordt aan jou een kans geboden om het voor jezelf ook spannend te maken door op deze wedstrijd te gaan sport wedden. De tweede wedstrijd tussen AZ Almaar en FC Groningen zal in het noorden van het land worden gespeeld op zondag 18 mei.

AZ Alkmaar tegen FC Groningen

Bij Unibet is het mogelijk om een weddenschap af te sluiten op de wedstrijd tussen AZ Alkmaar en FC Groningen. De noteringen voor de wedstrijd op 15 mei zijn bekend, zodat daar alvast weddenschappen op afgesloten kunnen worden. Zo kan er gewed worden dat AZ Alkmaar de winnaar wordt van deze wedstrijd, waarbij er een notering op staat van 1.80. Het online wedkantoor gaat er in elk geval vanuit dat AZ de winnaar van de eerste wedstrijd zal worden. Dat is namelijk te herkennen aan de quote die op FC Groningen als winnaar staat. Bij sport wedden met winst voor FC Groningen is er sprake van een notering van 4.15 en mocht je op gelijkspel willen wedden, dan staat daar een notering voor van 3.60. Leuke quotes die zeker bij het afsluiten van een weddenschap op FC Groningen een aardige winst kunnen opleveren.

Combinatie van sport weddenschappen

De wedstrijd tussen AZ en Groningen op 15 mei leent zich perfect om meerdere weddenschappen op af te sluiten. Zo kan er bijvoorbeeld een weddenschap worden afgesloten op wie de eerste doelpuntenmaker wordt in deze wedstrijd. Bij Unibet ziet je bij deze weddenschap een lange lijst met spelers staan en kun je een van de spelers selecteren, waarvan jij denkt dat deze tijdens de wedstrijd het eerste doelpunt zal scoren. Zet je bijvoorbeeld geld in op Aron Johannsson als eerste doelpuntenmaker, dan levert dat een notering op van 5.40. Overigens kun je ook een weddenschap afsluiten op de speler van wie je denkt dat deze als laatste in de wedstrijd zal scoren. Dit is slechts een van de vele voorbeelden van weddenschappen die voor deze wedstrijd afgesloten kunnen worden. Zo kun je ook nog een weddenschap combineren met het wedden op wie van de spelers een gele kaart of een rode kaart zal krijgen. Verder kun je wedden op de club die het eerste of laatste doelpunt zal maken en zijn er nog tal van andere originele weddenschappen die voor deze wedstrijd beschikbaar zijn. Vergeet ook niet om voor komende zondag weer bij de noteringen van Unibet te kijken. Ook dan kun je bij Unibet natuurlijk weer een keuze maken uit een divers aanbod van de leukste weddenschappen voor de wedstrijd tussen FC Groningen en AZ Alkmaar.

No related posts.

Previous post:

Next post: