Online voetbal wedden bij Unibet met Penalty Pay Back promotie

by admin on 11 juni 2014

wk-voetbal-2014-unibetDe Penalty Pay Back promotie is een van de vele acties die Unibet organiseert voor het sport wedden tijdens het WK in Brazilië. Naast deze actie kunnen spelers elke dag ook een andere promotie verwachten tot het WK op 12 juni en tijdens het WK zullen er nog vele andere acties volgen. De Penalty Pay Back actie heeft betrekking op het sport wedden op de winnaar van het toernooi. Alle weddenschappen worden namelijk terugbetaald op het moment dat het team waarop gewed is met het nemen van penalty’s verlies.

Strafschoppen na finalewedstrijd

Na de groepsfase is er altijd een kans aanwezig dat een wedstrijd in een gelijkspel eindigt en dat ook de verlenging niet tot een winnaar leidt. In het geval er penalty’s in de finale moeten worden genomen, dan keert Unibet de inzet van het sport wedden weer uit in de vorm van een bonus. Om aan deze actie deel te nemen, is het dan ook de bedoeling om te sport wedden op de winnaar van het toernooi. Stel dat je 20 euro inzet en voorspelt dat Nederland de winnaar van het WK 2014 wordt. Als het Nederlands elftal dan de finale met strafschoppen verliest, dan wordt de inleg weer uitgekeerd. Deelname aan deze actie kan alleen na aanmelding via de speciale promotiepagina op de website van Unibet.

WK sport wedden promoties

Er staat nog veel meer op stapel bij Unibet ten aanzien van WK sport wedden promoties. Van enkele acties is al bekend wat het gaat worden, maar worden de precieze details nog even achtergehouden. Unibet heeft een speciale Brazilië promotiepagina, waarop al een aantal promoties staan vermeld. Zo wordt binnenkort een actie gehouden waarbij er met 5 euro risicoloos een weddenschap kan worden afgesloten. Daarover volgt binnenkort nog meer informatie. Daarnaast wordt er nog een iPad mini als prijs weggegeven en komt er een geld terug actie.

90+ Insurance

Een van de andere WK sport wedden promoties is ook al bekend en dat is de welbekende 90+ Insurance promotie. Degene die wel eens op weddenschappen in de Champions League heeft ingezet, weet vast waar deze actie betrekking op heeft. Het komt vaak voor dat er na negentig minuten speeltijd nog gescoord wordt en dan kan de kans bestaan dat daarmee ook de weddenschap verloren gaat. Met de 90+ Insurance promotie wordt dat leed enigszins verzacht, want als na de 90 minuten speeltijd nog gescoord wordt, dan geldt voor sommige weddenschappen dat de inzet door Unibet wordt terugbetaald. Het gaat dan om weddenschappen tot een bedrag van 100 euro. Iedereen kan alvast een paar weddenschappen voor het WK in Brazilië afsluiten. De noteringen voor de wedstrijden in de groepsfase staan op de site van Unibet vermeld. Als eerste kun je sport wedden op de openingswedstrijd die door Brazilië gespeeld wordt tegen Kroatië en natuurlijk zet je ook geld in op Oranje die een dag later tegen Spanje zal spelen. Nog geen lid van Unibet? Profiteer dan gelijk van de welkomstbonus.

No related posts.

Previous post:

Next post: