Online wedden op Copa del Rey wedstrijden in Spanje

by admin on 7 januari 2015

copa-1Het duurt nog even voordat de voetbalcompetitie in de Nederlandse Eredivisie weer van start gaat, maar dat biedt natuurlijk wel alle gelegenheid om de horizon te verbreden en de aandacht te verleggen over de grens. Vandaag worden er in Spanje namelijk wedstrijden gespeeld in de strijd om de Copa del Rey. Er staan voor vandaag op 7 januari een viertal bekerwedstrijden op het programma en als je gaat sport wedden, dan kun je de wedstrijden die morgen voor de beker worden gespeeld ook daarin meenemen. Een van de meest interessante bekerwedstrijden die er vandaag voor de Copa del Rey in Spanje worden gespeeld, is de wedstrijd tussen Atletico Madrid en Real madrid. Er kunnen voor deze wedstrijd verschillende weddenschappen afgesloten worden.


Atletico Madrid tegen Real Madrid

Om 21.00 uur wordt vanavond afgetrapt in het stadion van Atletico Madrid in de bekerderby tegen Real Madrid. Het zal zeker een spannende wedstrijd worden en het is nog maar de vraag wie vanavond in de bekerwedstrijd van de Copa del Rey er met de winst vandoor zal gaan. Als er gekeken wordt naar de noteringen bij de bookmakers dan heeft Real Madrid een lichte voorsprong om de wedstrijd te winnen. Je kunt een weddenschap afsluiten op winst door Real Madrid en daarbij met een quote van 2.05 uitgaan. Deze notering staat in elk geval vermeld bij de online bookmaker Unibet. Je kunt je daar aanmelden en geld storten om te wedden op de bekerwedstrijden van de Copa del Rey. Als je dat vandaag doet, dan krijg je een bonus van 50 euro die je meteen voor het sport wedden kunt gebruiken. Bij Unibet kun je uiteraard ook Atletico Madrid op winst zetten in het bekerduel en dan is er sprake van een notering van 3.50. Bekerwedstrijden kennen altijd een speciaal karakter en het zal dan ook zeker een spannende wedstrijd worden die vanavond in Madrid gespeeld wordt.

Valencia tegen Espanyol Barcelona
Qua noteringen kun je van de mogelijkheid gebruikmaken om bij het sport wedden op de wedstrijden van de Copa del Rey wat meer risico te nemen. Valencia moet het bijvoorbeeld opnemen tegen Espanyol Barcelona. De kans lijkt volgens de online wedkantoren klein dat Espanyol zal winnen, want daar staat een notering op van 6.50, maar zoals gezegd in bekerwedstrijden kan van alles gebeuren. Als je liever het risico wat beperkt dan kun je het geld ook inzetten op winst door Valencia en rekening houden met een quote van 1.50. Overigens speelt FC Barcelona morgen op 8 januari voor de beker tegen CF Elche en als de club uit Elche zou winnen, dan levert dat bij het wedden daarop in elk geval een gigantische winst op. Het is niet heel realistische dat CF Elche er met de winst vandoor gaat, maar als dat gebeurt en iemand heeft daarop gewed, dan is er een grote winst. De notering voor de overwinning van CF Elche op de club FC Barcelona staat namelijk op een notering van 25.00.

No related posts.

Previous post:

Next post: