Online wedden op voetbaltransfers bij Unibet

by admin on 8 juni 2013

sportweddenschappen-unibetDe wedstrijden in de Eredivisie zijn voor dit seizoen dan afgelopen net als voor de andere clubs in Europa, maar dat betekent niet dat er niet meer in het kader van het voetbal gewed kan worden. Integendeel zelfs, het spel om de transfers van spelers is nu al begonnen en de hoogste prijzen vliegen voor topspelers weer over de toonbank. Sport wedden op transfers van spelers in de competities in Europa is vanaf nu dan ook mogelijk bij Unibet Wedden en daar kunnen nog wel eens leuke verrassingen uit voortkomen. Het sport wedden op transfers wacht overigens wel een redelijk lange adem, want er kan pas gekeken worden of een weddenschap is gewonnen als de termijn voor transfers weer is afgelopen. Dat is normaal gesproken eind augustus en daarom worden de weddenschappen voor transfers ook pas definitief duidelijk voor iedereen op 1 september. Dat is dan ook de datum die bij de sportweddenschappen voor de transfers van voetbalspelers wordt vermeld.

Waar gaat Cavani Spelen?

Een van de mogelijke weddenschappen op het gebied van transfers van spelers in de clubcompetities van Europa is het plaatsen van een weddenschap op de club waar Edinson Cavani volgend seizoen gaat spelen. Op dit moment speelt de voetballer bij de Italiaanse club Napoli, maar de vraag is of de speler op 1 september 2013 nog bij deze club zal spelen. Er kan voor Cavani een keuze worden gemaakt uit verschillende toekomstige clubs, waar de speler mogelijk voor uit zal gaan komen. De kans lijkt bijzonder klein dat de voetballer een overstap naar Manchester United maakt, want de notering daarvoor staat op 40. Groter lijkt de kans te zijn dat Cavani het komend voetbalseizoen voor de club Chelsea zal gaan spelen of voor Manchester City. Er zijn nog een aantal mogelijkheden beschikbaar waar een weddenschap voor kan worden afgesloten, zoals voor Paris SG., Real Madrid, Juventus en FC Barcelona.

Waar gaat Ibrahimovic spelen?

Blijft de sterspeler Zlatan Ibrahimovic het komend seizoen spelen bij Paris SG of waagt de voetballer nog een overstap naar een van de andere topclubs in Europa. Er kan gewed worden dat Ibrahimovic gewoon bij Paris SG speelt op 1 september 2013 met een quote op 1.35, maar wie denkt dat Zlatan toch weg gaat kan een andere weddenschap plaatsen met keuze uit clubs als Juventus, Chelsea en Manchester City. Er kan zelfs een weddenschap worden geplaatst dat Zlatan naar Malmö FF gaat om daar zijn voetbalcarrière voort te zetten, maar met een notering van 250.00 lijkt die kans toch wel erg klein te zijn. In elk geval zijn er bij Unibet Wedden leuke mogelijkheden om op transfers van spelers te gokken en kan er bijvoorbeeld ook gewed worden welke spelers er het komend seizoen voor PSV blijven voetballen. Bekijk het complete overzicht van weddenschappen voor transfers van spelers bij Unibet Wedden en waag maar eens een wedje. In de zomer zal voor veel spelers al snel bekend worden wie waar komend seizoen gaat spelen.

No related posts.

Previous post:

Next post: