Ontvang 120 euro wedden tegoed en 10 gratis spins bij ComeOn

by admin on 24 augustus 2013

wedden-op-sport-comeonHet wedden op sport is een manier van gokken die niet te vergelijken is met het inzetten van geld op bijvoorbeeld de roulettetafel in een casino. Bij het plaatsen van weddenschappen op sport begint de spanning al ver voordat de wedstrijd gespeeld wordt en zal spanning voortduren tot het moment dat bijvoorbeeld het laatste fluitsignaal tijdens een voetbalwedstrijd is gegeven. Dat maakt het sport wedden interessant en het wordt nog leuke als er van de gelegenheid gebruik wordt gemaakt om tijdens een wedstrijd die aan de gang is een live weddenschap te plaatsen. Om online te kunnen sport wedden is er wel een account nodig en wie een account opent bij ComeOn ontvangt een bonus na de eerste storting en nog een extra geschenk.

Account voor sport wedden openen

Bij ComeOn is het heel simpel om een sport wedden account te openen en geld over te maken, want dat kan namelijk op meerdere manieren. Om een account voor sport wedden te openen, moet er online een formulier worden ingevuld. In het formulier wordt onder meer gevraagd naar persoonlijke gegevens, zoals de naam en het e-mailadres. Als het volledige formulier online is ingevuld, dan kan het account meteen worden bevestigd en ben je klaar om kennis te maken met de wereld van het sport wedden bij ComeOn. Door een account aan te maken wordt de mogelijkheid geboden om geld over te maken. Kies de betaalmethode die het beste bij je past en na de storting ben je klaar om de eerste weddenschap te plaatsen op een sport en wedstrijd naar keuze.

Ontvang een bonus van 120 euro + 10 gratis spins

Het leuke van het doen van de eerste storting op het sport wedden account is dat er meteen een bonus van maximaal 120 euro + 10 gratis spins op Jack Hammer beschikbaar wordt gesteld. Dat betekent dat er dus extra veel geld tot je beschikking staat om aantrekkelijke sportweddenschappen af te sluiten. Je hoeft natuurlijk niet alles op één wedstrijd in te zetten of het beschikbare bedrag in één keer te besteden. Plaats bijvoorbeeld eerst eens een weddenschap op een combinatie van twee wedstrijden en ontdek wat de mogelijkheden zijn om live te wedden bij ComeOn. Wedden kan onder meer op voetbal, basketbal, tennis, atletiek en allerlei andere sporten, waarvan je het overzicht kunt zien op de website van ComeOn.

1 keer risicoloos wedden

De aanmelding bij ComeOn houdt niet op het gratis ontvangen van een maximale bonus van 120 euro, want je krijgt ook de gelegenheid om 1 keer risicoloos te wedden. Zonder risico wedden is natuurlijk aantrekkelijk, omdat je op die manier ook een keer een gokje kunt wagen en op een uitkomst met een hoge quote kunt wedden. De aanbieding van 1 keer zonder risico wedden is bestemd voor het mobiel wedden. Dat is namelijk ook mogelijk bij ComeOn. Zo kun je onderweg een leuke wedstrijd met bijpassende notering uitzoeken en daar je risicoloze weddenschap op plaatsen. Profiteer van deze promotie van ComeOn en komt voortaan ook voor alle andere sport wedden acties in aanmerking.

No related posts.

Previous post:

Next post: