Ontvang 50 euro gratis op je eerste sportweddenschappen bij Unibet

by admin on 15 september 2012

Bij Unibet kun je op allerlei soorten sporten wedden, maar ook andere leuke weddenschappen afsluiten als er zich speciale evenementen voordoen. Zo kun je tegenwoordig ook bij Unibet Wedden gokken op wie de winnaar wordt van de Nobelprijs 2012. Als je nog nooit eerder een weddenschap voor geld hebt afgesloten, maar wel een goede voorspeller bent en dus vaak de uitslag goed voorspelt, dan is het voor jou misschien een uitdaging om wel eens met echt geld op sport te wedden. Daarmee kun je namelijk geld verdienen. Je verdient eigenlijk meteen al geld na aanmelding en storting bij Unibet. Je kunt namelijk 50 euro sportbonus ontvangen van Unibet door een paar simpele stappen te doorlopen en maakt dan natuurlijk meteen ook kans om geld te winnen met het plaatsen van weddenschappen op sport.

50 euro sportbonus ontvangen

Het is heel simpel om 50 euro sportbonus van Unibet te ontvangen. Je gaat daarvoor naar de website van Unibet naar de categorie Wedden. Daar vul je het registratieformulier, waarna je 50 euro op de spelrekening stort. Als dat gedaan is, ontvang je gelijk 50 euro extra aan sportbonus op je spelrekening. Daar hoef je dus helemaal niets voor te doen behalve je aan te melden en 50 euro storten, waarmee je uiteraard meteen kunt inzetten op weddenschappen. De bonus bedraagt 100% van je stortingsbedrag met een maximale sportbonus van 50 euro. Je mag ook minder dan 50 euro storten om eerst eens te kijken hoe het gaat. Stort bijvoorbeeld 10 euro op je spelrekening en je krijgt een sportbonus van 10 euro. Het bedrag van 10 euro is overigens wel het minimale stortingsbedrag om ook de bonus te ontvangen.

Sportweddenschappen

Met de sportbonus en je eigen geld kun je meteen aan de slag om online sportweddenschappen te plaatsen. De bonus zal moeten worden vrijgespeeld en volgens de voorwaarden van Unibet dus in totaal zes keer rond gespeeld te worden door weddenschappen op sport te plaatsen. Daarvoor geldt een minimale notering van1.40. De waarde van de bonus en de eventuele winsten kunnen opgevraagd worden zodra er aan de voorwaarden voor het vrij spelen is voldaan. Dan is het ook mogelijk om bijvoorbeeld het geld over te boeken naar de casinorekening bij Unibet. Een van de regels om de bonus vrij te spelen is dat het niet is toegestaan om de bonus in te zetten op alle mogelijke uitkomsten van één wedstrijd. Wie graag de sportbonus van 50 euro wil ontvangen en wil wedden op sport kan meteen aan de slag bij Unibet. Het neemt slechts een aantal minuten tijd in beslag om je te registeren en geld over te maken met iDeal. Neem natuurlijk wel de tijd om te kijken op welke sporten je gaat wedden en spreid de inzetten om nog meer winst te maken. Je kunt je geld op één wedstrijd inzetten, maar een combinatie van wedstrijden kan meer geld opleveren. Veel succes met het wedden op sport bij Unibet.

No related posts.

Previous post:

Next post: