Ontvang tot 50 euro gratis geld bij Bwin

by admin on 27 december 2013

bwin-sport-weddenBwin heeft voor nieuwe spelers die willen komen sport wedden om op een leuke manier geld te kunnen verdienen aan sportwedstrijden een leuke verrassing in petto. Er kan namelijk een bedrag van 50 euro aan gratis bonusgeld worden verkregen als je nu een account opent bij Bwin om te gaan sport wedden. Een extra verrassing wacht daarnaast nog eens voor iedereen die nog niet eerder mobiel een weddenschap heeft geplaatst. Zowel bestaande leden als nieuwe leden die voor het eerst mobiel gaan wedden krijgen van Bwin de gelegenheid om een risicoloze weddenschap te plaatsen ter waarde van 10 euro. Dat wordt dus voor nieuwe leden die zich aanmelden dubbel profiteren van de welkomstbonus en de risicoloze weddenschap die mobiel geplaatst kan worden.

50 euro gratis voor alle nieuwe leden
Bij de aanmelding als nieuw lid wordt gevraagd of je in aanmerking wenst te komen voor de gratis bonus van 50 euro. Je hebt dus ook de mogelijkheid om ervan af te zien, maar in dat geval loop je dus wel het bonusgeld mis. Mocht je eerst willen weten wat de voorwaarden allemaal zijn, dan kun je bij het formulier van aanmelden de voorwaarden vinden door een link aan te klikken en kun je daarna alsnog bepalen of je de bonus van 50 euro wel of niet wenst te ontvangen.

100 procent stortingsbonus
Om de bonus van 50 euro te ontvangen en daarmee te gaan sport wedden, is het wel de bedoeling dat je na je aanmelding bij Bwin een bedrag stort. De bonus bedraagt 100 procent en als je dus 50 euro stort, dan ontvang je de volledige welkomstbonus. Mocht je een lager bedrag van bijvoorbeeld 25 euro willen storten, dan kan dat uiteraard ook. De stortingsbonus blijft 100 procent en je ontvangt dan een bedrag van 25 euro aan bonusgeld. Het bonusgeld kun je net als je eigen geld inzetten op alle wedstrijden, die er bij Bwin Wedden te vinden zijn. Je kunt voor wedstrijden beginnen een keuze maken uit alle weddenschappen, maar ook gedurende bepaalde wedstrijden een live weddenschap plaatsen. Zo biedt Bwin talloze mogelijkheden op het gebied van sport wedden.

Risicoloos een sport weddenschap plaatsen
Na je aanmelding kun je ook gebruikmaken van een ander aanbod van Bwin Wedden en dat is het risicoloos een sport weddenschap plaatsen. Dit aanbod geldt voor iedereen die nooit eerder aan mobiel sport wedden heeft gedaan en houdt in dat je voor een bedrag van 10 euro zonder risico te lopen kunt wedden. Je plaatst mobiel een weddenschap van 10 euro op een of meerdere wedstrijden en krijgt je inzet terug op het moment dat je de weddenschap niet gewonnen blijkt te hebben. Meld je vandaag nog aan als nieuw lid en kijk welke wedstrijden er beschikbaar zijn om risicoloos mobiel te gaan sport wedden of de welkomstbonus in te zetten. Bijvoorbeeld op de dartswedstrijden van het PDC World Championship of op een van de vele andere sporten, zoals basketbal, voetbal, schakel, tennis of golf.

No related posts.

Previous post:

Next post: