Ook tussen kerst en nieuwjaar valt er nog genoeg te wedden

by admin on 24 december 2012

In de laatste week van het jaar zijn er nog volop mogelijkheden op het gebied van sport wedden. De voetbalcompetitie ligt dan wel even stil, maar er zijn nog genoeg leuke andere sporten om weddenschappen af te sluiten op wedstrijden. Bij Unibet staat de Euroleague Basketbal deze week bijvoorbeeld in de schijnwerpers en kunnen er fantastische weddenschappen worden afgesloten op de spannendste basketbalwedstrijden. Na de kerstdagen heb je weer genoeg tijd om je te richten op sport wedden en kun je op 27 december en op 28 december een keuze maken uit verschillende wedstrijden in de Euroleague Basketbal competitie om met wedden op sport in de laatste dagen van het jaar nog wat extra geld te winnen.

Euroleague Basketbal weddenschappen

Wie deze dagen op een van de basketbalwedstrijden van de Euroleague Basketbal 2012/2013 een weddenschap wil afsluiten, kan een keuze maken uit verschillende toernooiweddenschappen. Zo kan er niet alleen op een van de wedstrijden of op meerdere wedstrijden een weddenschap worden afgesloten, maar is het ook mogelijk om op de prestatie van het team te wedden of een weddenschap voor win/plaats af te sluiten. Ook zijn er extra weddenschappen beschikbaar met een zogenoemde dubbele kans. Het leuke van de Euroleague Basketbal weddenschappen is dat je veel wedstrijden live via Unibet Wedden kunt volgen. Op 27 december kun je bijvoorbeeld de wedstrijd Alba Berlin tegen Real Madrid live volgen via Unibet. De wedstrijd begint om 19.00 uur en als je een weddenschap plaats, zul je met de live beelden zeker een spannende tijd beleven. Om dezelfde tijd wordt de wedstrijd van Besiktas Cola Turka gespeeld tegen Khimki BC. Ook daar kun je een weddenschap op plaatsen en de basketbalwedstrijd live via Unibet volgen. Plaats gerust meerdere weddenschappen om de kans op een extra hoge winst te verhogen.

Wedden op dartwedstrijden

Ben je niet een echte basketbalfan en geef je liever de voorkeur aan darten, dan heb je deze week ook de mogelijkheid om leuke weddenschappen te plaatsen. Op donderdag 27 december speler er maar liefst drie Nederlanders een dartwedstrijd tijdens het PDC WK toernooi in Londen. Van der Voort moet het op 27 december opnemen tegen Wade en gelet op de noteringen krijgt Wade het voordeel van de twijfel om de wedstrijd te winnen. Op Van der Voort inzetten levert het meeste op met een quote van 3,50 als hij de wedstrijd weet te winnen. Na afloop van deze wedstrijd gaat Van Gerwen de strijd aan tegen Loyd en daarna is het de beurt aan Van Barneveld die het tegen Anderson op moet nemen. Bekijk de noteringen maar eens op de pagina van Unibet Wedden Darts en plaats meteen een weddenschap. Overigens is het op 28 december de beurt aan Taylor om tegen Hamilton te darten, zodat ook daar nog kansen liggen om geld te winnen met het afsluiten van een weddenschap. De wedstrijden worden overigens op RTL 7 live uitgezonden op 27 december en 28 december, zodat het hele spektakel via de televisie gevolgd kan worden.

No related posts.

Previous post:

Next post: