Op sport wedden en op de nieuwe paus bij Unibet

by admin on 13 februari 2013

wedden-op-de-pausBij Unibet staat het wedden op sport natuurlijk altijd centraal en deze week is de aandacht niet alleen gericht op het Europese voetbal met onder meer spannende wedstrijden in de Champions League. Het ABN Amro Tennistoernooi is namelijk deze week ook van start gegaan en daar kunnen uiteraard ook weer leuke weddenschappen op geplaatst worden. Sport staat dus centraal, maar er was deze week ook ander opvallend nieuws in een heel ander genre. De paus heeft namelijk aangekondigd om terug te treden en dus moet er een nieuwe paus worden aangewezen. Ook al ben je niet katholiek, het is toch een belangrijke gebeurtenis en je kunt er bovendien je voordeel meedoen door een aan de nieuwe paus gerelateerde weddenschap te plaatsen bij Unibet. Leuk voor de afwisseling met het wedden op sport.

Wedden op de paus

Als je van plan bent om deze week te gaan wedden op sport en bijvoorbeeld een weddenschap afsluit op een van de wedstrijden in de Champions League of op een van de tenniswedstrijden, dan kun je ook even de tijd nemen om de weddenschappen voor de paus te bekijken. Er worden namelijk twee verschillende soorten weddenschappen aangeboden. Je kunt namelijk wedden op de naam van de nieuwe paus, maar ook een weddenschap plaatsen uit welk land de nieuwe paus afkomstig zal zijn. Het plaatsen van een weddenschap op de nieuwe kan zeer lucratief zijn als je het goed weet te voorspellen. Er staan hoge noteringen, die wel kunnen oplopen tot een quote van 40 als je bijvoorbeeld gaat wedden dat Cristoph Schönborn de nieuwe paus zal worden. Peter Turkson maakt volgens Unibet een goede kans om de nieuwe paus te worden, want daar is een quote voor vastgesteld van 2,85. Denk je dat de paus de Finse nationaliteit zal krijgen en plaats je daar een weddenschap op, dan krijg je 200 keer de inleg van de weddenschap uitgekeerd. Hoe hoger de noteringen hoe lager uiteraard de kans dat je gelijk zult krijgen met je voorspelling.

Champions League wedden

Misschien heb je gisteren al een weddenschap geplaatst op een voetbalwedstrijd in de Champions League en heb je daar geld mee gewonnen. Dat biedt dan alle gelegenheid om het gewonnen geld vanavond weer in te zetten op een spannende wedstrijd in de Champions League. Bijvoorbeeld op de bij voorbaat al spannende wedstrijd tussen Real Madrid en Manchester United. Een andere wedstrijd waar je geld op in kunt zetten zal plaatsvinden tussen Shakhtar Donetsk en Borussia Dortmund. Alle noteringen voor deze wedstrijden en andere sporten vind je overzichtelijk terug op de website van Unibet in de categorie Sport Wedden. Ben je zelf al lid bij Unibet Wedden en wil je een vriend ook de gelegenheid geven om geld te winnen met het wedden op sport, profiteer van de actie van Unibet. Breng je namelijk een vriend aan dan krijg jij daarvoor 30 euro en je vriend ontvangt dan bonusgeld met een waarde van 50 euro. Plaats dan gelijk je weddenschap.

No related posts.

Previous post:

Next post: