Pak je kans met sport wedden op voetbal tijdens Champions League

by admin on 3 oktober 2013

50-euro-bonus-unibetSport wedden op voetbal blijft immens populair en zeker ook als er weer een week is aangebroken, waarin het voetbal op Europees niveau weer aanwezig is. Er zijn dan ook weer volop mogelijkheden om tijdens de wedstrijden van de Champions League geld te verdienen met sport wedden en zoals al eerder gemeld blijft het aanbod Injury Time Insurance gewoon staan tijdens alle wedstrijden die in de Champions League worden gespeeld. Wie dus vandaag inzet op wedstrijden krijgt honderd procent van de inzet terug op het moment dat de weddenschap in de blessuretijd alsnog verloren wordt. Meld je dus aan voor deze promotie bij het sport wedden op voetbalwedstrijden in de Champions League.

Sport wedden op Champions League

Er staan op woensdagavond een aantal interessante wedstrijden op het programma van de Champions League die het zeker verdienen om er een weddenschap op te plaatsen. Er zijn natuurlijk allerlei verschillende soorten weddenschappen die op de wedstrijden geplaatst kunnen worden, maar het is zeker ook aan te raden om op winst, verlies of gelijkspel te gokken. Dat is een relatief eenvoudige weddenschap, waarbij als er risico wordt genomen veel geld kan worden verdiend. Er kunnen ook andere weddenschappen worden geplaatst, waarvan een volledig overzicht te vinden is bij Unibet Wedden. Zo kun je bijvoorbeeld sport wedden op wie er in een wedstrijd een doelpunt maakt en kan er ook een weddenschap geplaatst worden op de stand in de rust van een voetbalwedstrijd. De variaties aan sportweddenschappen maakt het wedden op voetbal ook zo leuk en helemaal omdat er nu een Europees tintje aanzit met de wedstrijden in de Champions League.

Sport wedden op Manchester City – Bayern München

Een van de wedstrijden die vanavond in de Champions League gespeeld wordt, is Manchester City tegen Bayern München en dat zal zeker een spannende wedstrijd te worden. Beide clubs zijn bijzonder aan elkaar gewaagd, waarbij er een licht voordeel van winst voor de Duitse club is vast te stellen als er naar de noteringen wordt gekeken, zoals Unibet deze hanteert. Sport wedden met winst voor de club uit Duitsland levert een quote op van 2.20 en wie de voorkeur geeft aan winst voor Manchester City kan meer geld verdienen, want de quote staat daar bij winst op 3.40.

Het kan natuurlijk ook gelijkspel worden tussen beide clubs en dan kun je met het sport wedden een flinke winst pakken. De notering voor een gelijkspel tussen Manchester City en Bayern München staat op 3.45 en Unibet acht de kans dan ook groter dat een van beide clubs er met de winst vandoor zullen gaan. Overigens staan er natuurlijk nog meer leuke wedstrijden op het programma en kan er ook geld worden ingezet op de wedstrijd tussen Paris SG en Benfica of kan er een weddenschap worden geplaatst op de wedstrijd tussen Juventus en Galatasaray. Bekijk alle geplande wedstrijden voor de Champions League en let op de notering bij het plaatsen van een weddenschap om meer of minder risico te nemen.

No related posts.

Previous post:

Next post: