PDC WK Darts 2012 live kijken en wedden

by admin on 12 december 2011

pdc-world-championship-darts-2012Het is bijna zover! 15 December gaat de PDC World Championship 2012 wéér van start. Darten met een hoofdletter D. De top van de dart wereld verzameld zich om de strijd met elkaar aan te gaan voor de ultieme titel en natuurlijk de gigantische hoofdprijs die eraan verbonden zit. De spelers komen uit alle windstreken voor het prijzengeld van maar liefst 1.000.000 Engelse Pond. Dit gigantische bedrag wordt  uiteraard verdeeld over verschillende onderdelen. Ook Nederland is vertegenwoordigd op het PDC (Professional Darts Corporation) World Championship . Onze afgereisde helden zullen zijn Raymond van Barneveld, Jelle Klaasen, Vincent van der Voort, Michael van Gerwen, Roland Scholten en Co Stompé.

Ga nu direct wedden op PCM WK Darts 2012

pdc-world-championship-darts-2012
Verder komen er spelers uit uiteraard de United Kingdom, Zweden, Denemarken, Finland, Spanje, Portugal, Servië, België, Duitland, Oostenrijk, maar ook uit Japan, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. De favoriet voor de eindstrijd is Phil Taylor. Hij die alles al wel is heeft gewonnen zal ook nu weer voor de eindstrijd gaan. Dat Phil Taylor voor de eindstrijd gaat ziet men ook aan de inleg bij de weddenschappen. Het is namelijk een behoorlijk verschil wanneer men inzet op hem tegenover andere spelers.

De eerste Nederlander die we tegenkomen bij de inlegladder is Raymond van Barneveld. Hij staat inmiddels niet meer in de top drie. De resultaten van onze dartheld zijn de laatste jaren niet om naar huis te schrijven. Van Barneveld komt namelijk pas op de zesde plek naar voren. Voor hem staan nog de volgende vijf grootheden van de  darts sport. Op één uiteraard Phil Taylor, als tweede staat genoteerd de Schot Gary Andersson. Op de derde plek staat Adrian Lewis die wordt gevolgd door James Wade. Dan is de laatste die voor Raymond van Barneveld staat nog de Australiër Simon Whitlock.

Donderdag 15 december gaat het spektakel beginnen. Dan zullen de eerste partijen gespeeld worden. Uiteindelijk zal op 2 januari 2012 de finale gespeeld worden. Alle partijen zijn live te zien bij Unibet. Dit is natuurlijk een mooi iets. Je kan zo de partijen live bekijken en ondertussen nog een weddenschap afsluiten. Dat vergroot natuurlijk de kans om te winnen. Alleen is de winstpercentage dan wel vele malen kleiner. Het is ook veel leuker om voor de wedstrijd al een weddenschap af te sluiten en dan de spanning van de wedstrijd mee te krijgen. Zoals gezegd zijn alle wedstrijden live te zien bij Unibet. Nog geen account bij Unibet ga dan snel naar de site. Meldt je gratis aan en juich onze darthelden toe!

Darten is groots geworden in eigen land door Raymond van Barneveld. De voormalig postbezorger verdient nu zijn centen door te darten op het hoogste niveau. Na het winnen in de ene bond is hij overgestapt naar de PDC. Echter gaat hier alles net even minder gemakkelijk. Natuurlijk behoort ‘Barnie’ bij de top, maar met meer moeite dan voorheen. Steun hem dan ook tijdens het toernooi. Hij kan het goed gebruiken. Wacht daarom ook niet langer. Meld je aan bij Unibet, en geniet van het beste dartspel. Vanaf 15 december strijden de spelers voor het prijzengeld van één miljoen Engelse Pond en kan jij inzetten om ook een mooi zakcentje te verdienen.

No related posts.

Previous post:

Next post: