Plaats alvast weddenschappen op de wedstrijden in de Eredivisie

by admin on 5 maart 2014

sportweddenschappen-unibetVanavond staat een oefeninterland tussen Nederland en Frankrijk op het programma en daar kun je natuurlijk op sport wedden, maar het wellicht is het interessanter om alvast te kijken naar het programma van de Eredivisie. Komende zaterdag en zondag wordt er weer volop gespeeld in de Eredivisie en er staan weer een aantal spannende wedstrijden op het programma. Ajax staat momenteel bovenaan in de Eredivisie met een totaal van 57 punten, waarbij er 26 wedstrijden zijn gespeeld. Dat betekent dat er sprake is van een voorsprong van 8 punten op de nummer twee. FC Twente uit Enschede houdt de tweede plaats bezet en heeft een gelijk aantal van 49 punten als Vitesse. De club uit Arnhem houdt de derde plek bezet en wordt op 4 punten achterstand gevolgd door Feyenoord.

Ajax tegen SC Cambuur
Ajax zal er uiteraard alles aan doen om de koppositie te behouden in de Eredivisie en loopt het liefst nog verder uit. Komend weekend zal Ajax het thuis opnemen tegen SC Cambuur die met 30 punten op de elfde plek staat in de ranglijst. Het ligt in de lijn der verwachting dat Ajax gaat winnen. Dat ‘zekerheidje’ kan bij het plaatsen van een sport weddenschap een bijdrage leveren aan je totale winst. De notering van winst voor Ajax staat op 1.20 en de kans dat SC Cambuur gaat winnen lijkt volgens de online wedkantoren klein met een quote die is vastgesteld op 14.00. Wedden op een gelijkspel levert voor deze wedstrijd de interessante notering op van 6.30.

Go Ahead Eagles tegen FC Twente
FC Twente is er alles aan gelegen om de goede tweede positie te behouden en dichter na de eerste plaats te kruipen. Er zal dan in elk geval komend weekend gewonnen moeten worden van Go Ahead Eagles. Volgens het online wedkantoor Unibet lijkt dat geen enkel probleem te worden met een notering van winst voor FC Twente van 1.47. Go Ahead Eagles speelt thuis en staat voor winst op een quote van 6.30 en een gelijkspel kent de notering van 4.40.

NAC Breda tegen Vitesse
NAC Breda speelt zaterdag thuis tegen Vitesse en aangezien Vitesse ook nog kans maakt om dit jaar landskampioen te worden, zal ook dit een spannende wedstrijd worden. De notering van 1.73 bij Unibet staat voor winst door Vitesse en wie denkt dat de club uit Breda zal winnen, kan met een notering rekening houden van 4.25. Een gelijkspel is een notering van 4 waard.

Combineer sportweddenschappen
Het is mogelijk om je geld op één wedstrijd in te zetten, waarbij je weinig risico neemt. In dat geval zal de winst beperkt zijn. Door weddenschappen te combineren en bijvoorbeeld op drie wedstrijden geld in te zetten, wordt het risico wel groter, maar de winst uiteindelijk ook. Het is aan te raden om bij het plaatsen van weddenschappen te kijken naar de stand van clubs in de Eredivisie en de kans in te schatten wie er met de winst vandoor zal gaan. Vergeet niet dat er ook vaak gelijkgespeeld wordt en dat de noteringen daarvoor gemiddeld hoog zijn.

No related posts.

Previous post:

Next post: