Profiteer met sport wedden van de blessuretijd verzekering van Unibet

by admin on 18 september 2013

wedden-op-voetbal-uniHet wedden op voetbalwedstrijden in Europa kan weer volop en wie weddenschappen gaat afsluiten op de wedstrijden in de Champions League kan profiteren van de blessuretijdverzekering. Unibet biedt net als vorig seizoen ook dit keer weer de mogelijkheid om met een beperkter risico geld in te zetten op voetbalwedstrijden. Bij het sport wedden op voetbalwedstrijden is er altijd tot het laatste moment spanning, want pas als de scheidsrechter heeft afgefloten is de wedstrijd beëindigd en wordt duidelijk of een weddenschap is gewonnen of niet. Er zijn soms van die wedstrijden, waarbij de stand tot de negentigste minuut leidt tot een winnende weddenschap, maar dan kan de blessuretijd nog altijd roet in het eten gooien. Met de blessuretijdverzekering wordt het risico van verlies van de inzet in elk geval beperkt.

Blessuretijdverzekering

De blessuretijdverzekering is van toepassing op de wedstrijden die deze week in de Champions League worden gevoetbald. Wie dus vanavond op de wedstrijd Barcelona tegen Ajax wil wedden, kan gebruikmaken van de blessuretijdverzekering. Ajax zal het moeilijk krijgen tegen de club uit Barcelona, maar het is altijd de moeite waard om een weddenschap af te sluiten op bijvoorbeeld het voorspellen van winst voor een van de clubs. Mocht de weddenschap dan na de negentigste minuut pas verloren worden, omdat er nog een doelpunt wordt gemaakt, dan zorgt de blessuretijdverzekering ervoor dat je geen verlies leidt. Je krijgt in dat geval namelijk geld terug. De weddenschappen waar de blessuretijdverzekering op van toepassing is, zijn onder meer Correct Score, First Goalscorer, Halftime/Fulltime en Last Goalscorer. Alle inzetten tot 100 euro worden op deze weddenschappen terugbetaald aan de spelers die gewed hebben als de weddenschap in de blessuretijd alsnog verloren wordt.

Inschrijven voor blessuretijdverzekering

Wie voor de blessuretijdverzekering voor de wedstrijden in de Champions League in aanmerking wil komen, zal dat kenbaar moeten maken aan Unibet. Dat kan via de opt-in regeling die op de speciale promotiepagina van Unibet staat vermeld. Door het invullen van de eigen gebruikersnaam kan de deelname aan de blessuretijdverzekering worden bevestigd. De exacte voorwaarden voor deelname en uitbetaling van verlies kunnen daar eveneens worden gevonden.

Wedden op Barcelona of Ajax

De algemene veronderstelling is dat Ajax onderuit zal gaan tegen Barcelona en dat wordt bevestigd door de notering die Unibet hanteert. Als er een klein wonder gebeurt, dan kan degene die Ajax op winst zet een groot bedrag winnen. De notering van Ajax op winst tegen Barcelona staat namelijk op 20. Wedden op winst voor Barcelona lijkt weinig zin te hebben met een quote van 1.13, maar deze weddenschap kan natuurlijk wel prima met andere weddenschappen gecombineerd worden. Winst voor Barcelona kan namelijk als een zekerheidje worden gezien, hoewel natuurlijk niets zeker is in het voetbal. Kijk voor het volledige overzicht van noteringen voor de wedstrijden in de Champions League op de website van Unibet en selecteer daaruit de beste wedstrijden om vandaag nog een weddenschap op te plaatsen. Vergeet niet je aan te melden voor de blessuretijdverzekering.

No related posts.

Previous post:

Next post: