Sebastian Vettel wint Formule 1 openingsrace in Australië

by admin on 28 maart 2011

Sebastian-VettelVoor de sport wedders onder ons is het wedden op autosporten zoals de Formule 1 weer van start gegaan want Sebastian Vettel heeft de openingsrace gewonnen. Het nieuwe seizoen van de Formule 1 is afgelopen weekend van start gegaan. De heren racer waren allen verkast naar Melbourne, Australië om de strijd op het kampioenschap aan te gaan. De Duitse Vettel had zich door de snelste tijd in de kwalificatie op de eerste startrij weten te plaatsen. Hier is hij daarna praktisch niet vanaf geweest. Alleen tijdens een pitstop moest de rijder van Red Bull even de koppositie afstaan. Nummer twee in Melbourne werd de Engelsman Lewis Hamilton die uitkomt voor McLaren.

Op de derde plaats kwam de Rus Vitaly Petrov terecht. Petrov rijdt voor Renault en is de eerste Rus ooit die het podium heeft gehaald bij een Grand Prix in de Formule 1. Naast dat Vettel de leiding heeft in de stand om het kampioenschap heeft Red Bull nog een eerste plaats. Doordat teamgenoot Mark Weber, die in eigen land reed, vijfde werd staat Red Bull ook op nummer één in de constructeurs klassement. Natuurlijk moeten er nog achttien races gereden worden, maar Red Bull heeft in het eerste raceweekend de pijlen alweer gericht op de eindstrijd. Sebastian Vettel werd immers ook wereldkampioen in het vorige Formule 1 seizoen.

Ga nu direct wedden op Formule1 bij Unibet!
wedden-bij-unibet

De race in Australië was de eerste in een reeks van totaal 19 races. Na Australië verast het hele Formule 1 circus naar Maleisië. Hier wordt de volgende race gereden op 10 april 2011. Na de race in Maleisië zullen de races nog gereden gaan worden in de landen China, Turkije, Spanje, Monaco, Canada, Europa (Spanje), Groot-Brittannië, Duitsland, Hongarije, België, Italië, Singapore, Japan, Korea, India, Abu Dhabi en het seizoen wordt afgesloten in Brazilië. De openingsrace van Melbourne was gelijk alweer een groots succes. Vele Formule 1 fanaten volgden de eerste race door er te zijn of het live te volgen via de televisie of één van de Sportsbooks. Grote Sportsbooks die het Formule 1 promoten zijn Unibet, Bwin, Titanbet en Partybets. Zij zullen u graag gaan begeleiden bij het maken van een weddenschap in de autosport Formule 1. Nieuwe leden krijgen zelfs een welkomstbonus. En wie wilt er nou geen extraatje hebben?

Het wedden op autosporten is ook weer van start gegaan. Zeker in de Formule 1 waar van zichzelf al veel geld in omgaat worden vele weddenschappen afgesloten. Het mooie van een weddenschap doen bij één van de Sportsbooks is dat men gelijk de race via het live wedden kan bekijken. Er kan dan zelfs nog tijdens de race nog een weddenschap gemaakt worden. Misschien rijdt uw favoriete coureur zijn auto in de eerste bocht al in de vangrail. Dan hebt u nog alle tijd om een nieuwe sportweddenschap af te sluiten om alsnog de dag race met winst af te sluiten. Hopelijk heeft de Duitser Sebastian Vettel u de eerste zege al laten vieren. Niet getreurd wanneer het niet gelukt is. Er zijn nog vele Formule 1 races in aantocht. De volgende is op zondag 10 april 2011. De dagen ervoor worden de kwalificaties gereden. Kunt u die gaan bestuderen om op de racedag een goede weddenschap te maken.

No related posts.

Previous post:

Next post: