Sluit je Eredivisie weddenschappen af bij ComeOn

by admin on 20 november 2013

wedden-op-sport-comeonDe oefeninterlands voor de nationale teams en de play off wedstrijden voor het WK in Brazilië zijn weer achter de rug en dus is het weer tijd om de aandacht te richten op de wedstrijden in de Eredivisie. Komend weekend wordt er weer volop gestreden tussen de verschillende clubs en wordt het spannend om te zien welke club de koppositie in de ranglijst gaat veroveren. Alle kansen liggen wat dat betreft open en dat geldt eveneens met betrekking tot de mogelijkheden tot sport wedden op de wedstrijden in de Eredivisie. De noteringen bij de online wedkantoren staan weer vast voor het komend weekend en er zullen hier een aantal quotes worden uitgelicht, zoals deze bij ComeOn geregistreerd staan.

Sport wedden op winst voor Vitesse

Vitesse is de club die op dit moment de ranglijst van de Eredivisie aanvoert, maar het is natuurlijk altijd maar de vraag of dat ook zo zal blijven. Dat hangt in elk geval af van de eigen prestaties van de club uit Arnhem, die het op 24 november uit moet spelen tegen de club Go Ahead Eagles. Bij ComeOn wordt er vanuit gegaan dat Vitesse zal winnen als er naar de notering wordt gekeken, want die staat op 1.95. Vitesse heeft in totaal 24 punten gehaald in 13 wedstrijden en Go Ahead Eagles staat met 16 punten in 12 wedstrijden op de twaalfde plek in de Eredivisie. Een wedstrijd minder gespeeld dus en in theorie kan deze club met 13 wedstrijden op 19 punten komen, wat het verschil slechts vijf punten zou maken. Het is natuurlijk mogelijk om een gokje te wagen en te sport wedden op winst voor Go Ahead Eagles. Dat kan zeker winstgevend zijn, want de notering daarvoor staat bij ComeOn op 3.60.

Sport wedden op winst voor AZ

AZ Alkmaar zal het komend weekend aantreden tegen Roda JC uit Kerkrade en sport wedden op winst van AZ levert een notering op van 1.40. De club uit Alkmaar staat op de tweede plaats in de Eredivisie met 23 punten en Roda JC heeft in totaal 17 punten gehaald. Roda staat bij sport wedden op winst van deze club op een notering van maar liefst 6.50 en dat biedt kansen voor de wedders die graag een gokje willen nemen. Er staat ook een hoge notering voor een gelijkspel voor deze wedstrijd geregistreerd met een quote van 4.20.

Sport wedden op winst voor FC Groningen

FC Groningen bezet de vierde plaats en neemt het zaterdag thuis op tegen PEC Zwolle, die op de zevende positie stat en met 20 punten maar twee punten achterloopt op de club uit Groningen. De clubs zijn aan elkaar gewaagd en dat blijkt ook uit de noteringen van ComeOn. Wie voor winst op FC Groningen gaat sport wedden kan rekening houden met een notering van 2.15 en degene die een weddenschap wil afsluiten op winst voor PEC Zwolle kan wedden met een notering van 3.00. Bekijk de rest van de noteringen en sluit meteen weddenschappen af.

No related posts.

Previous post:

Next post: