Spannende dartsfinale PDC World Championship

by admin on 1 januari 2014

wedden-op-sport-comeonMichael van Gerwen heeft de finale bereikt van het PDC toernooi in Londen en heeft dat op een spectaculaire wijze voor elkaar gekregen door tegenstander Lewis in de halve finale te verslaan zonder een set uit handen te geven. Dat Michael van Gerwen nu in de finale staat van het PDC World Championship is natuurlijk fantastisch en zorgt ervoor dat het spannend worden om te gaan sport wedden op deze finale. De wedstrijd zal vanavond op 1 januari 2014 gespeeld worden, waarbij Michael van Gerwen het op zal nemen tegen Peter Wright. Sport wedden op deze wedstrijd kan door uiteenlopende weddenschappen te plaatsen, waarvan een compleet overzicht beschikbaar is bij ComeOn Wedden.

Sport wedden op de winnaar

Het ligt natuurlijk voor de hand om een weddenschap af te sluiten, waarbij de winnaar van de dartsfinale wordt voorspeld en fans van de Nederlandse darter, zullen ongetwijfeld daarop inzetten. De kans dat Michael van Gerwen de finale gaat winnen wordt hoog geschat, want bij ComeOn Wedden staat de notering daarvoor op 1.20. Peter Wright staat voor het eerst in deze finale en de notering op winst voor Wright wordt door ComeOn Wedden op 4.50 gesteld. Bij het wedden dat Michael de winnaar wordt, zal de winst wat minder hoog uitvallen, maar deze weddenschap kan uiteraard met een of meerdere andere weddenschappen gecombineerd worden.

Sport wedden op 180ers

Er kunnen meerdere weddenschappen worden afgesloten, die betrekking hebben op het gooien van 180ers in finale van de PDC World Championship. Zo kan er bijvoorbeeld geld worden ingezet op wie de eerste 180er gaat gooien, maar kan er ook een weddenschap geplaatst worden op degene die de meeste 180ers in de wedstrijd zal gaan gooien. Daarnaast kan er nog gewed worden op wie de laatste 180er in de wedstrijd gooit en kan er ook worden ingezet op het totaal van 180ers.

Wedden op de hoogste uitgooi

Zoals gezegd zijn er vele soorten weddenschappen die voor de dartsfinale kunnen worden afgesloten. Zo is het ook mogelijk om te sport wedden op de hoogste uitgooi. Wie zal de hoogste checkout hebben tijdens de finale, wordt het Van Gerwen of Wright? Zet geld in op degene van wie jij denkt dat de hoogste uitgooi kan worden verwacht en combineer dat met een andere weddenschap om de winsten te laten groeien. 170 is d e hoogste uitgooi en daar kan dan ook een aparte weddenschap voor worden afgesloten.

Uitgooi met 9 darts

Het meest spectaculaire wat er tijdens de dartsfinale kan gebeuren, is het bereiken van een uitgooi met slechts 9 darts. Natuurlijk kan er ook een weddenschap worden afgesloten op het gooien van een negen darts finish. De keuze voor deze weddenschap komt neer op dat je voorspelt of er wel of niet een uitgooi zal komen met 9 darts. Bekijk zelf de overige sport weddenschappen die voor de PCDC World Championship finale kunnen worden afgesloten bij ComeOn en selecteer die weddenschappen, waarvan jij denkt dat er geld mee te verdienen is.

No related posts.

Previous post:

Next post: