Sport wedden bij Unibet in Engelse versie

by admin on 19 oktober 2012

Wie naar de website van Unibet gaat en geld wil inzetten op sportwedstrijden, zal merken dat er geen Nederlandstalige versie meer beschikbaar is. Op verzoek van de Kansspelautoriteit in Nederland is namelijk besloten om de Nederlandstalige versie te vervangen door een Engelstalige versie. Nederlandse spelers kunnen voorlopig dus alleen van de website in het Engels gebruikmaken om weddenschappen te plaatsen of op andere wijze aan kansspellen mee te doen. Het huidige beleid van de Kansspelautoriteit in Nederland is namelijk het voorkomen van het aanbieden van illegale kansspelen. De aanbieders van online kansspelen mogen niet langer specifiek gericht zijn op de spelers in Nederland dus kunnen Nederlanders nog wel wedden bij Unibet maar de Nederlandse versie is niet langer beschikbaar op de site.

Geen reclame

Doordat de kansspelen niet langer specifiek gericht mogen zijn op de Nederlandse spelers, mag er dus ook geen Nederlandstalige versie van Unibet Wedden worden aangeboden. Verder mag er ook geen reclame worden gemaakt via bijvoorbeeld de televisie, radio of andere media gericht op de Nederlandse markt. Unibet Wedden heeft gehoor gegeven aan de oproep van de Kansspelautoriteit en laat daarmee zien dat er met maatschappelijke belangen rekening wordt gehouden. De Kansspelautoriteit heeft eerder dit jaar aan veertig bedrijven laten weten dat het kansspelaanbod voor de Nederlandse consument illegaal was. Unibet Wedden biedt nu nog wel de mogelijkheid aan Nederlandse spelers om weddenschappen te plaatsen met als enige verschil dat de informatie op de website in het Engels wordt weergegeven. Aangezien de meeste Nederlanders toch wel enige basiskennis van het Engels hebben, zal dat bij het plaatsen van weddenschappen op sport natuurlijk geen problemen opleveren.

Nederlandse klantenservice

Mocht je om een of andere reden toch problemen hebben met het begrijpen van de informatie in het Engels, dan heb je bij Unibet Wedden nog wel altijd de mogelijkheid om door de klantenservice in het Nederlands geholpen te worden. Voor de rest blijft dus alles hetzelfde met uitzondering van de weergave van de informatie in het Engels.

Sport wedden

Op het gebied van sport wedden verandert er dus in feite niets bij Unibet Wedden. Overigens verwacht deze kansspelaanbieder dat het binnen afzienbare tijd weer mogelijk is om zich wel specifiek op de Nederlandse spelers te richten. De verwachting is namelijk dat er op termijn vergunningen worden verstrekt door de Kansspelautoriteit, zodat er wel sprake is van het legaal aanbieden van kansspelen aan de consumenten in Nederland. Spelers in Nederland kunnen nog altijd gewoon hun sportweddenschappen plaatsen bij Unibet via de website of via de mobiele optie.

Wie verder op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen, kan zich registreren voor de nieuwsbrief van Unibet Wedden. Wie trouwens goed op de website kijkt, kan nog wel een deel van de informatie in het Nederlands te zien krijgen. De antwoorden op de veelgestelde vragen zijn namelijk tot nog toe wel in het Nederlands beschikbaar. Wie dus voor het eerst een weddenschap gaat plaatsen bij Unibet Wedden kan nog altijd van deze Nederlandse informatie gebruikmaken. De kansen om te winnen zijn niet door de getroffen maatregel beïnvloed, zodat niemand zich daar druk om hoeft te maken.

No related posts.

Previous post:

Next post: