Sport wedden en dagelijks profiteren van decemberpromoties bij Unibet

by admin on 10 december 2013

wedden-op-wielrennenSport wedden gaat in de maand december hand in hand met de mogelijkheid om dagelijks te profiteren van de promoties bij Unibet. Net als elk jaar heeft Unibet ook voor de laatste maand van het jaar 2013 voor alle leden weer een aantal verrassingen in petto. Verrassingen die overigens elke dag in de maand december voorbij komen en waar ook nieuwe leden volop van kunnen meeprofiteren. Sport wedden krijgt in deze laatste maand van het jaar dan ook een andere dimensie door van de leuke promoties gebruik te maken. Bovendien biedt de promotie ook de gelegenheid om kennis te maken met de andere takken van kansspelen, die Unibet te bieden heeft.

Dagelijkse promoties

Promoties die door Unibet dagelijks worden aangeboden tot het moment dat de Santa Claus is gekomen en het uitdelen van geschenken overneemt, zijn elke dag weer anders. Elke dag is het weer een verrassing die je zelf kunt ontdekken door iedere dag even de tijd te nemen om naar Unibet te gaan en daar het vakje van de betreffende dag op de promotiekalender te openen. Er worden onder meer promoties georganiseerd die betrekking hebben op het thema sport wedden, maar het blijft een verrassing op welke dag een dergelijke promotie voorbij zal komen.

Nadat je het vakje hebt geopend kun je al dan niet gebruikmaken van het aanbod om daarna meteen door te gaan naar de afdeling waar je weddenschappen kunt plaatsen op verschillende sportwedstrijden. Zo wordt er ook dit weekend weer volop gevoetbald en zelfs al eerder, want er wordt vanavond een inhaalwedstrijd gespeeld tussen ADO Den Haag en SC Heerenveen. Dat is meteen een leuke aanleiding om de eerste weddenschap weer te plaatsen die eventueel in combinatie met het wedden op andere wedstrijden kan worden afgesloten.

ADO Den Haag tegen SC Heerenveen

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en SC Heerenveen is een inhaalwedstrijd en wordt vanavond op woensdag 4 december gespeeld in Den Haag. SC Heerenveen heeft afgelopen weekend met 3-1 van Go Ahead Eagles gewonnen en de club uit Den Haag heeft een forse nederlaag tegen Ajax te verwerken gekregen. De vraag is of de uitkomsten van de afgelopen wedstrijd doorspeelt in de wedstrijd van vanavond, waarbij de huidige stand van beide clubs uiteraard ook een rol speelt. Bij Unibet is er een lichte overtuiging dat de club uit Heerenveen de wedstrijd in Den Haag zal winnen, want de notering daarvoor staat op 2.30.

Blijkbaar wordt ADO Den Haag wat lager geschat, maar de notering van winst door de club uit Den Haag biedt wel interessante winstmogelijkheden. De quote voor winst staat namelijk op 2.85 bij het sport wedden op de club uit Den Haag. Wie een gelijkspel wel ziet zitten, kan vanavond inzetten op een notering van 3.50 en daarmee een leuke winst boeken als aan het einde van de speeltijd beide clubs een gelijk aantal punten hebben. Bekijk ook meteen de noteringen voor de wedstrijden van komend weekend en plaats strategisch je weddenschappen.

 

No related posts.

Previous post:

Next post: