Sport wedden op Champions League met gratis bonus van 50 euro

by admin on 7 november 2013

wedden-op-voetbal-bonusSport wedden kan deze dagen weer onder meer op de voetbalwedstrijden in de Champions League. Het afsluiten van weddenschappen bij Unibet gaat bovendien gepaard met verschillende promoties, waar zowel bestaande leden als nieuwe wedders gebruik van kunnen maken. De spanning van de clubs die in de Champions League moeten aantreden loopt op en dat biedt natuurlijk weer alle gelegenheid om alle kansen op het gebied van sport wedden te profiteren. Natuurlijk ook door mee te doen aan de promoties. Heb je nog niet eerder een weddenschap online afgesloten, maar lijkt het je wel wat? Meld je dan aan bij Unibet en er wacht je meteen een aantrekkelijke verrassing.

50 euro gratis bonus

Open een account bij Unibet om te gaan sport wedden op bijvoorbeeld een van de wedstrijden die in de Champions League gespeeld worden en je krijgt direct na je storting een bonus van 100%. Profiteer optimaal van dit aantrekkelijke aanbod door na het openen van een account een storting te doen van 50 euro. Je hebt dan in totaal 100 euro om te sport wedden, maar hoeft natuurlijk niet het hele bedrag op één weddenschap in te zetten. Je kunt bijvoorbeeld vandaag op wedstrijden in de Champions League wedden en een dag later op wedstrijden in de Europa League. Zo spreid je mooi de kansen om winst te maken.

Live wedden bij Unibet

Spelers met een account bij Unibet kunnen nog altijd live weddenschappen afsluiten om deel te nemen aan de Live Betting Championship. Daar wordt namelijk nog tot 10 november de tijd voor geboden. Ook als je net bent aangemeld kun je nog aan deze promotie deelnemen om een plaats te verdienen tijdens de live finale die in Riga wordt gehouden in de maand december. Kijk voor meer informatie meteen op de promotiepagina Live Betting Championship van Unibet.

Ajax tegen Celtic

Ajax heeft de uitwedstrijd tegen Celtic met een nederlaag moeten afsluiten, maar vanavond kan er wel eens een klinkende overwinning worden geboekt. Om 20.45 uur vindt de aftrap plaats en er kunnen nu al weddenschappen worden afgesloten. Wie wint de wedstrijd? Zet je geld in op winst voor Ajax, dan kun je rekening houden met een quote van 1.78 en heb je het vermoeden dat het een gelijkspel wordt, dan kun je op een notering van 3.80 rekenen. Winst voor Celtic levert het meeste geld op als je besluit om daar een weddenschap op af te sluiten.

De notering voor winst door Celtic staat namelijk op 4.65. Er zijn uiteraard nog meer wedstrijden in de Champions League die interessant genoeg zijn om een weddenschap op af te sluiten. Bijvoorbeeld op de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Arsenal of tussen FC Barcelona en AC Milaan. De noteringen van alle Champions League wedstrijden staan overzichtelijk op één pagina vermeld bij Unibet, zodat je gemakkelijk een weddenschap kunt selecteren. Tijdens de Champions League krijg je overigens je geld terug als je in de blessuretijd alsnog je weddenschap verliest en je tot de negentigste minuut op winst stond.

No related posts.

Previous post:

Next post: