Sport wedden op Champions League wedstrijd AC Milan – Ajax

by admin on 11 december 2013

wedden-op-sport-comeonDe liefhebbers van voetbal wacht vanavond een spannende wedstrijd, want Ajax zal het in de Champions League gaan opnemen tegen AC Milan. Dat zal een echte strijd worden, want de club uit Amsterdam moet winnen om ook in de eerste helft van 2014 te mogen blijven voetballen in de Champions League. Er staat deze dag dus in elk geval al één topper op het programma die het de moeite waard maakt om een weddenschap af te sluiten op de uitkomst van de wedstrijd. Naast AC Milan tegen Ajax zijn er uiteraard nog meer wedstrijden die zich perfect lenen om te gaan sport wedden, zoals de wedstrijd tussen Atletico Madrid tegen FC Porto of de wedstrijd tussen FC Barcelona en Celtic.

AC Milan tegen Ajax favoriet

In de wedstrijd AC Milan – Ajax wordt door de online wedkantoren de Italiaanse club tot favoriet verheven om de wedstrijd te winnen. De club AC Milan staan bij het online wedkantoor ComeOn Wedden bijvoorbeeld op een quote van 1.62 bij winst en voor een eventueel gelijkspel kan er met een notering van 4.00 rekening worden gehouden. Wie gelooft in de club uit Amsterdam en de club op winst zet bij het afsluiten van een weddenschap kan uitgaan van een hoge notering van 5.75. Ajax heeft de laatste wedstrijd in de Champions League met winst afgesloten en dat was niet tegen de minste club, want FC Barcelona werd in Amsterdam verslagen. Ajax moet nu een uitwedstrijd spelen, maar met eenzelfde instelling en strijdlust zal het ook vanavond mogelijk moeten kunnen zijn de wedstrijd in Italië met winst af te sluiten. In elk geval kan er veel geld verdiend worden als Ajax op winst wordt gezet en na afloop de voorspelling blijkt te zijn uitgekomen.

Atletico Madrid tegen Porto

In de Champions League staat er vanavond nog een andere wedstrijd op het programma, namelijk Atletico Madrid tegen Porto. De verwachtingen zijn hierover hooggespannen en beide clubs lijken kans te maken om de winst naar zich toe te slepen. De kans is overigens ook aanwezig dat er een gelijkspel uit voort zal komen en wie daar op inzet kan van een notering van 3.50 uitgaan. Dat is dezelfde quote als er geld wordt ingezet op winst door Porto en wie de club uit Madrid ziet winnen, kan daarbij uitgaan van een notering van 2.15.

Wedden op winst voor Celtic tegen FC Barcelona

Celtic moet het uit opnemen tegen FC Barcelona en de kansen voor de club uit Schotland om te winnen worden bijzonder laag geschat. Dat blijkt in elk geval uit de notering van Celtic die bij winst op 18.00 staat en staat in geen verhouding tot de quote van 1.16 bij winst van FC Barcelona. De club uit Schotland staat wel bekend om de strijdlust, maar de kans is natuurlijk klein dat er in Spanje gewonnen wordt. Het is dan ook een echte gok om Celtic op winst te zetten, maar wel een gok die veel geld kan opleveren. Overigens kan er ook gewed worden op gelijkspel waarbij een notering van 8.25 eveneens aardig wat geld kan opleveren.

No related posts.

Previous post:

Next post: