Sport wedden op de Eredivisie wordt steeds spannender

by admin on 1 maart 2013

Het sport wedden op de voetbalwedstrijden in de Eredivisie wordt steeds spannender met nog maar elf wedstrijden te spelen. Wie zal er dit jaar kampioen worden? Wordt het PSV die op dit moment bovenaan staat of gaat Feyenoord onder leiding van Ronald Koeman er met de kampioensschaal vandoor? De clubs die bovenaan de ranglijst van de Eredivisie staan ontlopen elkaar niet met veel punten en aangezien Feyenoord afgelopen weekend PSV heeft verslagen met een 2-1 overwinning zijn de clubs nog dichter naar elkaar toe gekropen. PSV staat met 50 punten bovenaan, maar wordt op de voet gevolgd door Ajax met 48 punten. Door de overwinning van Feyenoord heeft de club uit Rotterdam nu een puntenaantal van 47 en dat maakt de ontknoping in de laatste fase van het seizoen natuurlijk extra spannend.

Weddenschappen plaatsen

Bij het plaatsen van weddenschappen op voetbalwedstrijden kun je uitgaan van de statistieken, maar ook je gevoel laten spreken. Er dienen zich namelijk altijd wel verrassende uitslagen aan en juist die verrassende uitslagen kunnen veel geld opleveren. Het komende weekend staan er weer veel voetbalwedstrijden op het programma en kunnen er weer leuke online sportweddenschappen worden geplaatst. Er zijn een aantal voorspelbare wedstrijden, zoals PSV tegen VVV. De club uit Venlo staat op de zeventiende plaats en moet naar Eindhoven reizen om daar uit te voetballen tegen PSV. De club uit Eindhoven heeft de laatste twee seizoenen van VVV gewonnen en de kans is natuurlijk zeer groot, dat ook dit weekend de winst weer naar PSV zal gaan.

Wie daar op wil wedden hoeft niet op een grote winst te rekenen, want de quote bij Unibet staat namelijk op 1,09. Leuker is het om te sport wedden op de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax, waar de club uit Amsterdam op winst een notering heeft staan van 2,30 en de club uit Enschede een quote bij winst heeft van 2,90. Plaats bijvoorbeeld een weddenschap op winst voor Ajax en combineer dat met een overwinning van Feyenoord tegen NEC met een quote op 2 en de winst kan al aardig oplopen als beide clubs doen wat ze moeten doen. Of bekijk anders zelf de notering bij Unibet om te zien waar de kansen liggen om met sport wedden winst te maken.

Sport wedden bij Unibet gaat veranderen

Unibet gaat een ware revolutie ondergaan, waarbij er grote veranderingen aan de website zullen plaatsvinden. De veranderingen zullen ingaan op 7 maart en hebben onder meer betrekking op de sectie Sport Wedden. Er komt namelijk een speciale Sportsbook sectie, waarbij de weddenschappen en de live weddenschappen voortaan op één plek te vinden zijn. Ook wordt het betaalaccount voor de verschillende kansspelsecties op de website van Unibet universeel, zodat het geld niet alleen direct voor sport wedden kan worden gebruikt, maar bijvoorbeeld ook om in het casino te gokken en bingo te spelen. De bonussen worden bovendien voortaan in het account van individuele spelers zichtbaar, zodat niemand meer een aanbieding van Unibet hoeft te missen.

No related posts.

Previous post:

Next post: