Sport wedden op PDC Wereldkampioenschap darten

by admin on 23 december 2013

bwin-wed-op-dartsIn de periode voor kerst barst het feest voor de liefhebbers van dart weer los, want dan begint het internationaal dartstoernooi, namelijk het PDC World Darts Championship. Dit toernooi wordt al vanaf 1994 gehouden en heeft al vele winnaars voortgebracht, waarvan een aantal vandaag de dag nog steeds hun kunsten vertonen op het dartspodium. Een dergelijke groot kampioenschap is niet alleen spannend om op de voet te volgen, maar biedt ook alle gelegenheid om geld in te zetten. Het PDC Wereldkampioenschap Darts leent zich namelijk perfect voor sport wedden. Inzetten kan per direct als je over een account bij Bwin beschikt en anders moet je even de moeite nemen om een account aan te maken, zodat het extra spannend wordt om de dartswedstrijden te volgen.

Spanning in het Alexandra Palace in Londen

Het grote dartstoernooi van de dartbond PDC wordt gehouden in het Alexandra Palace in Londen en vrijwel alle wedstrijden kunnen live op televisie worden bekeken. Dat maakt het sport wedden op de wedstrijden natuurlijk nog spannender. Door te sport wedden kunnen alle kijkers en liefhebbers van darts extra geld winnen, maar de grootste winst is te behalen door de winnaar van het toernooi. De winnaar van het PDC World Darts Championship kan namelijk een geldprijs tegemoet zien van 200.000 Britse pond. Natuurlijk is de dartslegende Phil Taylor ook aanwezig als deelnemer aan dit toernooi en heeft deze legende al dertien keer eerder het toernooi gewonnen. Het is dan ook altijd mogelijk om te sport wedden op de eindwinnaar van het toernooi en daarvoor Phil Taylor te selecteren.

Sport wedden op de Nederlandse darters

Er zijn meerdere Nederlandse spelers begonnen met deelname aan het PDC World Darts Championship. Zo is Barneveld de eerste ronde doorgekomen en heeft Klaassen in de eerste ronde alweer het veld moeten ruimen. Spannend was ook de wedstrijd tussen de twee broers uit België, die de strijd tegen elkaar moesten opnemen in de eerste ronde. De wedstrijd werd gewonnen door Kim Huybrechts en zijn broer Ronny Huybrechts kan afscheid nemen van het toernooi of naar de verrichtingen van Kim blijven kijken om te zien hoe deze het er in de tweede ronde vanaf zal brengen.

Maak een keuze uit de verschillende weddenschappen

Een van de simpelste weddenschappen is natuurlijk het wedden wie de winnaar wordt van een dartswedstrijd tijdens het kampioenschap. Bij Bwin worden er echter ook nog een aantal andere weddenschappen aangeboden met onder meer side bets. Wie interesse heeft in sport wedden op de dartswedstrijden of wil inzetten op de eindwinnaar van het toernooi kan direct naar Bwin gaan. Ben je dartliefhebber, maar heb je nog geen account, dan profiteer je gelijk van een extra bonus na je eerste storting. Dat geld kan vervolgens gebruikt worden om nog meer weddenschappen te plaatsen. Wist je trouwens dat je ook mobiel kunt sport wedden op darts? Zo kun je, waar je ook bent, op het laatste moment nog een weddenschap plaatsen vlak voordat de dartswedstrijd begint.

No related posts.

Previous post:

Next post: