Sport wedden op wedstrijden Premier League tijdens Boxing Day

by admin on 24 december 2014

wedden-bonus-unibetDe voetbalcompetitie ligt tijdens kerst in vele landen stil, maar niet in Engeland. In de Premier League staan er namelijk wedstrijden op het programma tijdens Boxing Day. Op vrijdag 26 december is het tweede kerstdag en wordt er een complete competitieronde afgewerkt. Dat is natuurlijk wel een perfecte aanleiding om weddenschappen te gaan afsluiten. Er komen overigens nog meer wedstrijdrondes aan, zodat de spelers in Engeland nog geen rust hebben. Ook op zondag wordt er namelijk gespeeld. In ieder geval staan er weer een aantal spannende wedstrijden op het programma die de moeite waarde zijn om weddenschappen op af te sluiten. De meeste wedstrijden worden in de middag gespeeld op 26 december met uitzondering van de wedstrijd tegen Arsenal tegen Queen Park Rangers, want die begint om 18.30 uur.

Manchester United tegen Newcastle
Na een mindere seizoenstart is Manchester United opgeklommen tot de hogere regionen en bezet de club momenteel een positie op de derde plaats. Manchester City staat op de tweede plaats en Chelsea voert de ranglijst momenteel aan. Manchester United neemt het tijdens Boxing Day op tegen Newcastle die op de negende plaats staat in de Premier League. De noteringen bij het online wedkantoor laten zien dat het in de lijn der verwachting ligt dat de club van Louis van Gaal zal winnen. De quote daarvoor staat namelijk op 1.37. Dat lijkt niet veel om een weddenschap voor af te sluiten, maar het is wel een uitstekende mogelijkheid om hierop te gaan sport wedden in combinatie met een andere wedstrijd. Wie er alle vertouwen in heeft dat Newcastle gaat winnen, kan rekening houden met een notering van 9.00 en een gelijkspel kent een notering van 4.70.

Crystal Palace tegen Southampton
De club van Ronald Koeman heeft een flitsende seizoenstart gekend en staat momenteel op de vijfde plek in de Premier League. Tijdens Boxing Day wordt er een uitwedstrijd gespeeld tegen Crystal Palace. Het is Koeman er natuurlijk alles aan gelegen om de aansluiting bij de top te houden en het is dan ook de moeite waard om Southampton op winst te zetten. Zeker als er naar de notering wordt gekeken die voor winst op 2.15 staat. De notering voor winst door Crystal Palace staat op 3.45 en een gelijkspel gaat gepaard met een notering van 3.35 bij bookmaker Unibet.com.

Direct online wedden op sport
Alle noteringen voor de wedstrijden tijdens Boxing Day zijn in te zien op de website van Unibet.com. Als je daar een account hebt en geld op de spelersrekening hebt staan, dan kun je gelijk een weddenschap plaatsen of op meerdere wedstrijden gokken om geld te verdienen. Heb je nog geen account, maar lijkt het je wel spannend om ook een weddenschap af te sluiten, dan kun je een account openen. Dat is binnen vijf minuten geregeld en je komt dan ook nog eens in aanmerking voor een welkomstbonus. Dat geld kun je gelijk inzetten op een wedstrijd of op een combinatie van wedstrijden die op Boxing Day gespeeld worden.

No related posts.

Previous post:

Next post: