Tennistoernooi Paris Masters 2012 is begonnen!

by admin on 4 november 2012

Deze week wordt het tennistoernooi Paris Masters in Parijs gehouden. Dit tennistoernooi keert elk jaar weer terug en heet tegenwoordig officieel het BNP Parisbas Masters. De wedstrijden van het ATP toernooi zijn te zien op de hardcourtbanen in het stadion Palais Omnisports de Paris-Bercy. Daar strijden de toptennissers tegen elkaar om het toernooi dat onderdeel is van de ATP World Tour Masters 1000 te winnen. Bij Unibet is het mogelijk om te wedden op de tenniswedstrijden en kunnen de wedstrijden op de tennisbaan zelfs live worden gevolgd via Unibet TV. Enkele toppers, zoals Federer en Nadal doen deze keer niet mee, maar er kunnen op tal van andere wereldtoppers weddenschappen worden afgesloten.

Paris Masters bij Unibet

Wed op de Paris Masters bij Unibet, waarbij er vooraf al een aantal spelers tot favorieten zijn bestempeld. Zo werd Novan Djokovic tot een van de grote favorieten uitgeroepen. Er kunnen voor de wedstrijd weddenschappen worden geplaatst, maar het is ook mogelijk om tijdens de tenniswedstrijden een live weddenschap te plaatsen. Als de wedstrijd dan ook nog eens live gevolgd wordt via Unibet TV dan wordt het en en al spanning en sensatie. De noteringen voor de wedstrijd en live weddenschappen kunnen op de website van Unibet worden bekeken, waar uiteraard ook meteen een weddenschap kan worden geplaatst. Er zijn meerdere weddenschappen mogelijk. Wed bijvoorbeeld wie de winnaar van het toernooi wordt of plaats een weddenschap met een handicap;. Wedden op de correct score behoort ook nog tot de mogelijkheden, zodat er meer dan genoeg opties worden geboden om met wedden op sport tijdens de Paris Masters winst te maken. Bekijk de notering, maak een afweging en plaats de voor jou meest realistische weddenschap. Of combineer een paar weddenschappen, zodat de winst nog groter kan uitvallen.

Bonus en promotie

Wie de eerste keer op sport gaat wedden bij Unibet komt in aanmerking voor een bonus van 50 euro. Door een account aan te maken bij Unibet Wedden en een storting te doen van 50 euro ontvangt de speler een bonus van 100% en krijgt daardoor 50 euro gratis om extra weddenschappen mee te plaatsen. Dat is dus meteen al een groot voordeel bij het voor de eerste keer wedden op sport. Als de weddenschappen ook nog eens goed uitpakken, dan is dat natuurlijk extra mooi meegenomen. Naast de bonus voor nieuwe spelers loopt er op dit moment ook nog een geweldige promotie in verband met het vijftienjarig jubileum van Unibet.

Het wedden op tennis tijdens de actieperiode houdt in dat iedereen ook nog eens kans maakt op het winnen van een vakantiereis naar de Caribbean in de maand december en voor twee personen. Alle reden dus om eens naar Unibet Wedden te gaan en daar weddenschappen op sportwedstrijden af te sluiten. Dat kan op het tennistoernooi Paris Masters, maar uiteraard ook op voetbalwedstrijden, paardenrennen, basketbal en elke andere denkbare sport. Bekijk de mogelijkheden en het aanbod van sportweddenschappen maar eens en zet je sportkennis in om er geld mee te verdienen.

No related posts.

Previous post:

Next post: