Tweede ronde Eredivisie voetbal begint zaterdag!

by admin on 17 augustus 2012

bwin-sport-weddenVanaf zaterdag gaan de Nederlandse Eredivisie teams starten aan de tweede speelronde van het seizoen 2012 – 2013. De eerste ronde heeft al enkele verrassingen met zich meegenomen. Zal dit aankomend weekend weer zo zijn? Zullen de Nederlands Elftal spelers het verlies tegen België al verwerkt hebben? We zullen het zaterdag en zondag gaan zien.

De grootste verrassing van de eerste speelronde was toch wel de uitslag bij RKC Waalwijk tegen PSV. Het team van trainer Dick Advocaat ging ten onder in Waalwijk met 3-2. Ook Ajax wist hun eerste partij niet te winnen. Het was ook geen verlies, maar een gelijkspel tegen rivaal in het noorden AZ Alkmaar. De Eredivisie kent ook twee nieuwe coaches. Zo heeft SC Heerenveen Marco van Basten aan het roer en is Robert Maaskant de nieuwe leider bij FC Groningen.

Helaas is het entree van beide niet positief gelopen. Zo verloor SC Heerenveen in eigen huis met 0-2 van N.E.C. Nijmegen. FC Groningen verloor met de grootste uitslag. Het werd bij FC Twente 4-1 voor de Tukkers. Ook Willem II had een pech start. De club die weer terug is na een jaartje Jupiler League kwam in Tilburg niet verder dan een 1-1 tegen rivaal NAC Breda.

Zoals gezegd zaterdag en zondag een tweede ronde Eredivisie seizoen 2012 -2013. Ook voor jou weer nieuwe kansen om een mooie voetbal weddenschap af te sluiten. Zaterdag zal er gestart worden met de partij tussen PSV en Roda JC. Gelijk weer een mooie partij om het weekend in te luiden. Nu zaak voor PSV om te winnen. Hun worden immers als titelkandidaat aangezien. Naast de partij in Eindhoven zijn er nog vier wedstrijden om van te genieten. Het is nu al leuk dat er teams zenuwachtig worden om een misstap te maken.

Ook op de zaterdag op de rol PEC Zwolle tegen Vitesse. PEC Zwolle hield in de eerste partij goed stand. Zouden zij in hun eerste thuiswedstrijd de volle punten pakken? VVV Venlo ontvangt FC Utrecht. NAC Breda openen hun thuiswedstrijdenreeks tegen FC Twente. FC Twente leverde de eerste ronde het beste spel. Zetten zij dit door in Breda? De zaterdagwedstrijden worden afgesloten in De Kuip, Rotterdam. Feyenoord ontvangt SC Heerenveen. Kan Feyenoord hun goede spel voortzetten en meestrijden om het kampioenschap. Het is nog vroeg maar een stap kan al gemaakt worden.

Op zondag staan de laatste vier partijen die gespeeld worden in de tweede ronde. Gestart zal er worden tussen FC Groningen en Willem II. FC Groningen zal strijden voor de eerste punten terwijl Willem II dit zal doen om minimaal een punt mee retour te nemen. AZ Alkmaar ontvangt Heracles Almelo. Beiden zijn de competitie naar behoren begonnen. De strijd zal dan ook gelijk op gaan is de verwachting. ADO Den Haag mag het thuis openen tegen RKC Waalwijk. De mannen uit Waalwijk wisten in hun eerste partij te stunten. Kan dit doorgezet worden door het team van Erwin Koeman?

De laatste partij is die tussen N.E.C. Nijmegen en Ajax. Voor de Amsterdammers altijd een lastige uitwedstrijd. Denk jij te weten hoe dit af gaat lopen? Voor nu alvast veel succes met de sportweddenschappen tijdens de tweede ronde van het Eredivisie voetbal seizoen 2012 – 2013.

No related posts.

Previous post:

Next post: