Unibet geeft geld terug bij Champions League wedden

by admin on 28 september 2012

De Champions League is alweer even aan de gang en doet de harten van de liefhebbers van voetbal sneller kloppen. De wedstrijden in de Champions League zijn een uitstekend moment op te sport wedden bij Unibet. Niet in de laatste plaats om natuurlijk veel geld te winnen als de uitslag of een ander type weddenschap achteraf goed voorspeld blijkt te zijn. Maar ook omdat Unibet een leuke actie heeft gekoppeld aan de Champions League. Niet alleen voor een paar wedstrijden, maar gedurende het hele seizoen 2012-2013 geeft Unibet namelijk geld terug. Dat geldt speciaal voor de weddenschappen die worden afgesloten voor de Champions League.

Inzet weer terug

De inzet op weddenschappen voor de Champions League wordt niet zondermeer weer aan de spelers uitgekeerd, want dat zal wel een heel groot gebaar zijn. Deze actie is namelijk alleen van toepassing als de wedstrijden een eindstand van 0-0 opleveren. Heb je gewed op een andere uitslag voor een wedstrijd in het toernooi en blijkt het 0-0 te worden, dan krijg je dus de inzet weer terug van Unibet. Dat geldt zowel voor de verliezende weddenschap op de Correcte Score voor de eindstand na de reguliere speeltijd als voor de ruststand/eindstand weddenschappen. Ook de afgesloten weddenschappen eerste/laatste doelpuntenmaker vallen onder deze actie. En dat houdt weer in, dat je bijvoorbeeld gewed hebt dat Messi het eerste doelpunt zal scoren. Bij een eindstand van 0-0 heeft er niemand een geldig doelpunt gescoord en dus krijg jij in dat geval ook de inleg weer terug. Die inzet kan dan natuurlijk weer gebruikt worden om een volgende weddenschap op een voetbalwedstrijd in de Champions League te plaatsen of op willekeurig elke andere sportwedstrijd.

Geldigheid aanbieding

De geweldige aanbieding van Unibet Wedden om geld terug te geven als de eindstand van de wedstrijden in de Champions League op 0-0 eindigen, is tijdens alle wedstrijden in de Champions League geldig. Vanaf de eerste ronde van 18 en 19 september tot en met de finale op 25 mei 2012. Om deel te nemen aan deze actie worden er geen eisen gesteld aan minimale inzetten of maximale inzetten. Binnen vierentwintig uur na afloop van een wedstrijd, zal Unibet Wedden het geld van de inzet weer aan de spelers beschikbaar stellen als deze in 0-0 is geëindigd. De aanbieding is verder van toepassing op enkelvoudige en of meervoudige weddenschappen. Wat ook belangrijk is om te weten, is dat het terugontvangen geld meteen weer vrij is om ingezet te worden en dat er geen rondspeelvoorwaarden op van toepassing zijn. Wel behoudt Unibet zich in de voorwaarden van de aanbieding het recht voor om deze promotie op een willekeurig moment weer stop te zetten. Plaats meteen weddenschappen voor de komende wedstrijden in de Champions League en mocht je niet winnen en de eindstand op 0-0 uitkomen, dan ben je bij Unibet in elk geval de winnaar van je eigen geld. Bekijk de noteringen zorgvuldig en plaats een of meerdere weddenschappen op de wedstrijden in de Champions League.

No related posts.

Previous post:

Next post: