Vanaf vandaag kan er weer gewed worden op Chamions League wedstrijden!

by admin on 18 september 2012

Vanaf vandaag is het zover want het wedden op voetbal van de Champions League gaat weer van start! De topclubs gaan weer beginnen met de strijd om de cup met de grote oren. De Champions League gaat dan van start. Maar liefst 32 teams uit Europa gaan deze onderlinge strijd aan. En Nederland heeft één afgevaardigde. Ajax mag voor eigen land deelnemen aan dit miljoenenbal. Lukt het de Amsterdammers om de cup te winnen? Dinsdag is de eerste partij en jij kan daar nu al op inzetten.

Ajax heeft niet de makkelijkste poule geloot gekregen. Zij zullen volle bak moeten geven om Europees te overwinteren. Dan wel in de Champions League of misschien door te stromen in de Europa League. In de poule bij Ajax zitten namelijk ook drie andere kampioenen. De landskampioen van Spanje, Duitsland en Engeland. Met vier keer een landskampioen in één poule mag je wel veel spektakel gaan verwachten.

De eerste partij voor de Amsterdammers is er eentje in Duitsland. Bij onze Oostenburen gaat Ajax op bezoek bij Borussia Dortmund. De kampioen van Duitsland heeft in het verleden niet altijd even goede resultaten behaald dus hopen dat dit dinsdagavond wederom het geval is. De andere wedstrijd in de poule D is die tussen Real Madrid en Manchester City. Beide wedstrijden zijn gelijk van belang. Real Madrid en Machester City zullen strijden om door te gaan in de Champions League en Ajax en Borussia Dortmund om een plek in de Europa League. Maar het is en blijft voetbal. Na zes poule rondes is het officieel wie waar overwintert in Europa. Ga nu dus direct online wedden en win!

Naast Ajax zijn er meerdere Nederlands clubs actief in Europa, maar dan één stapje lager. PSV en FC Twente mogen hierin meedoen. PSV zal donderdag starten met een uitwedstrijd. Hun treffen in Oekraïne de tegenstander Dnjepr Dnjepropetrovsk. Niet een hele bekende club, maar ze kunnen iets om in Europa mee te mogen voetballen. Zeker na de nederlaag tegen FC Utrecht is het zaak voor de Eindhovenaren om de koppen omhoog te houden en de drie punten uit Oekraïne mee te nemen. Ben jij er zeker van dat PSV gaat winnen. Dan kan ook op de Europa League wedstrijden al ingezet worden. Bezoek daarvoor één van de wedkantoren.

FC Twente start met een thuiswedstrijd. Het begin van Tukkers in de Nederlandse competitie is meer dan prima. In Enschede wachten zij dan ook met smacht op de eerste tegenstander. Dit is het Duitse Hannover 96. Kan FC Twente de goede lijn doorzetten en dus ook de Duitsers verslaan. Zij zullen zeker in een goede flow zitten na de 6-2 winst op Willem II van afgelopen zaterdag. Donderdag zal bekend zijn of FC Twente ook de eerste drie punten in Europa heeft binnen gehaald.

In tegenstelling tot de Champions League speelt de Europa League niet met 32 teams, maar met 48 teams. Meer strijd en sensatie wellicht. Alle wedstrijden van beide Europese toernooien zijn te volgen via de wedkantoren. Je kan ook live wedden tijdens een wedstrijd of juist met je mobiele telefoon wanneer je onderweg bent. Hoe hetgeen allemaal werkt is terug te lezen op deze uitgebreide site. Kies jou manier van inzetten en speel mee in de eerste ronde  van de Champions League en de Europa League.

No related posts.

Previous post:

Next post: