Vanavond geld verdienen door te wedden op PSV – Hapoel Tel Aviv

by admin on 3 november 2011

psv-weddenVandaag staan de wedstrijden in de Europa League op het progamma. Nadat Ajax het gisteren uitstekend heeft gedaan in de Champions League door Dinamo Zagreb met 4-0 te verslaan heeft ook hun kans op de volgende ronde toegenomen. Vanavond de beurt aan PSV, FC Twente en AZ om te proberen Europees overwintering veilig te stellen. PSV en FC Twente hebben een thuisduel en AZ gaat Europa in voor hun vierde wedstrijd.

PSV zit in poule C samen met Legia Warschau, Rapid Boekarest en de tegenstander van vanavond Hapoel Tel Aviv. Wanneer PSV in eigen huis komen ze op 12 punten. Dit zou op papier genoeg moeten zijn om twee speelronden voor einde poulefase de volgende ronde te behalen. Uit wisten de Eindhovenaren de wedstrijd met winst af te sluiten. Je zou dan ook verwachten dat PSV in eigen huis het publiek zal vermaken met een mooie winstpartij. Desalniettemin is Hapoel Tel Aviv een stugge ploeg. PSV zal hierop vast een gepast antwoord weten.
live-wedden-bij-bwin

In poule G speelt AZ. Hun tegenstanders in de poule zijn Metal. Charkiv, Malmö FF en Austria Wien. Vanavond speelt AZ uit  tegen Austria Wien. In Alkmaar werd Austria Wien op een 2-2 gehouden. AZ kwam in deze wedstrijd terug van een 0-2 achterstand. De Alkmaarders zullen vandaag vanaf de start scherp moeten zijn om niet weer tegen een achterstand op te lopen. Wanneer AZ wint doen ook zij goede zaken om de volgende ronde te halen. Directe concurrent Austria Wien wordt dan op een grote achterstand gezet.

De laatste Nederlandse afgevaardigde is FC Twente. Hun spelen om de tweede ronde te halen tegen Fulham, Wisla Kraków en Odense BK. FC Twente speelt vandaag thuis tegen Odense BK. In Denemarken werd het met enig gemak 4-1 voor de Tukkers. Nu een thuiswedstrijd waarin verwacht wordt dat Odense BK weer verslagen wordt. FC Twente moet alleen wel waken voor gemakzucht. Wanneer FC Twente wint zullen ook zij goede zaken doen om de volgende ronde te bereiken. Bij winst blijven ze koploper van poule K en lonkt Europese overwintering.

Naast de wedstrijden van PSV, FC Twente en AZ worden er vele wedstrijden meer gespeeld. Al de wedstrijden van poule A tot en met L zijn te zien op de sportsbooks. Alle standen en uitslagen zijn hier ook terug te vinden. Alles dus erg overzichtelijk om de juiste voetbalweddenschap te maken. Er kan zelfs nog ingezet worden wanneer de partij al bezig is. Via dit Live Wedden worden de weddenschappen niet spannender, maar kans op winst is erbij wel aanwezig. Er zijn vanavond 24 wedstrijden die gespeeld moeten worden. Vast voor jou enkele om in de gaten te houden en om op te wedden.

Eventuele andere mooie wedstrijden zijn bijvoorbeeld Roebin Kazan tegen het Tottenham Hotspur zonder Van der Vaart. FC Vaslui ontvangt vandaag het Sporting Portugal van Stijn Schaar en Ricky van Wolfswinkel. In de competitie beide doeltreffend. Zijn ze het vanavond ook? Het Schalke 04 van Klaas-Jan Huntelaar ontvangt thuis AEK Larnaca. Zal Huntelaar vandaag wederom doeltreffend zijn. In de competitie lukt hem dit aardig. Er spelen genoeg Nederlanders vandaag in Europa. Doe jij met ze mee?

No related posts.

Previous post:

Next post: