Veel geld verdienen door wedden op EK kwalificatie wedstrijden

by admin on 3 oktober 2011

geld-verdienen-met-wedden-op-sportAankomend weekend is het weer zover. De EK kwalificaties staan weer voor de deur. Zo ook voor onze Oranje Leeuwen. Vrijdag 7 oktober en dinsdag 11 oktober mogen de Helden het veld betreden voor hun Europese kwalificatiewedstrijden. Vrijdag staat de thuiswedstrijd tegen Moldavië. Een paar dagen later neemt het Nederlands Elftal het op in en tegen Zweden. Er kan dus weer volop gewed worden op het Nederlandse elftal bij onze online wedkantoren. Hoe zullen onze Nederlandse jongens het doen op het veld? Meld je vandaag nog gratis aan bij één van onze sportsbooks en plaats een inzet op één van de aankomende voetbalwedstrijden en verdien bakken met geld!

Wedden op EK kwalificatiewedstrijden

wedden-op-ek-kwalificatiewedstrijden

Zweden zou theoretisch nog op de eerste plaats van Poule E terecht kunnen komen. Echter is het Nederlands Elftal al geplaatst voor het Europese Kampioenschap 2012 in Polen en Oekraïne. Dit als beste nummer twee geplaatst. Het zou natuurlijk leuker zijn dat wij zelf bovenaan in de poule staan zonder enig puntverlies. De Zweden moeten wel nog oppassen voor de Hongaren. Deze zouden nog op de tweede plaats terecht kunnen komen. Naast de wedstrijd in Poule E zijn op vrijdag naast Nederland – Moldavië speelt Finland thuis tegen Zweden. Op dinsdag staan drie wedstrijden op het programma. Zweden – Nederland is daarvan de belangrijkste, maar ook de voetbal wedstrijd Hongarije – Finland zal een beladen pot worden. Dit dus met de verstandhouding dat de Hongaren nog naar het EK kunnen. De wedstrijd tussen Moldavië en San Marino doet er niet meer toe. Deze zal dan ook als een leuke oefenpot beschouwd worden.

Naast Poule E wordt er in de andere poules ook gevoetbald. Niet elke poule is namelijk al beslist. Het kan daarom dan ook nog alles kanten op in het laatste kwalificatieweekend voor het Europese Kampioenschap. In Poule A is Duitsland al geplaatst. Daaronder staan Turkije en België die om de tweede plaats zullen strijden. Ook Oostenrijk zou nog voor de tweede plaats kunnen gaan. Op vrijdag staan in Poule A de wedstrijden Azerbeidzjan – Oostenrijk, Turkije – Duitsland en België – Kazachstan. Poule B heeft een mooi eind slot. Nummer 1 tot en met 4 kunnen nog door naar het EK. Op dit moment is Rusland koploper en wordt gevolgd door Ierland, Armenië en Slowakije. Het bijbehorende programma is voor vrijdag Armenië – Macedonië, Slowakije – Rusland en Andorra – Ierland. Dinsdag zullen de beslissingen vallen tijdens de wedstrijden Rusland – Andorra, Ierland – Armenië en Macedonië – Slowakije.

Poule C is al ver klaar. Hier is Italië al geplaatst en hoeven er nog maar vier wedstrijden gespeeld worden. Servië, Estland en Slovenië zullen de strijd aangaan voor de tweede plaats in de poule. Op vrijdag speelt Servië thuis tegen Italië en Noord-Ierland tegen Estland. Dinsdag zijn de partijen Italië – Noord-Ierland en Slovenië – Servië. Poule D is een gelijke aan Poule B. Hierin kunnen de eerste vier nog door. Frankrijk is nu lijstaanvoerder en wordt gevolgd door Bosnië-Herzegovina, Roemenië en Albanië. Vrijdag zullen de eerste afvallers bekend worden bij de wedstrijden Roemenië – Wit-Rusland, Bosnië-Herzegovina – Luxemburg en Frankrijk – Albanië. Dinsdag zal alles bepaald worden in de potten Albanië – Roemenië en Frankrijk  – Bosnië-Herzegovina.

Ook in de Poules F, G, H en I is nog lang niet alles beslist. Voor deze wedstrijden verzoek ik dan ook om naar één van de Sportsbooks te gaan. Daar staan alle Europese Kwalificatiewedstrijden gepresenteerd. Hun zullen ook helpen met het maken van de weddenschappen. Veel plezier met de laatste wedstrijden voor het Europese Kampioenschap 2012 in Polen en Oekraïne.

No related posts.

Previous post:

Next post: