Vele promoties bij afsluiten sportweddenschappen Unibet

by admin on 29 oktober 2014

wedden-bonus-unibetUnibet is een groot online wedkantoor, waar dagelijks duizenden weddenschappen worden afgesloten op sportwedstrijden in de meest uiteenlopende genres. Het is een populair online wedkantoor op het gebied van sport wedden en niet alleen doordat er altijd met hoge quotes gespeeld kan worden. Er zijn namelijk ook altijd meerdere actuele promoties, waar je van kunt profiteren door te gaan sport wedden bij Unibet. Er zijn wisselende promoties bij dit online wedkantoor, maar er is ook sprake van een aantal doorlopende acties. Een voorbeeld van een doorlopende actie is die betrekking heeft op nieuwe spelers die voor het eerst gaan sport wedden bij Unibet, want zij krijgen een bonus van 50 euro.

The Lucky Number

The Lucky Number is een van de promoties van Unibet, waarbij degene die pech heeft gehad met het wedden toch nog een winnaar kan worden. De promotie van The Lucky Number wordt elke dag gehouden en elke dag wordt er een winnaar getrokken. Als je dus een weddenschap hebt afgesloten, maar je hebt niets gewonnen, dan is het toch aan te raden om even naar de website van Unibet.com te gaan om te zien of je wel degene bent die The Lucky Number in het bezit heeft. Kijk voor meer informatie over deze dagelijkse actie maar op de website van Unibet. Daar staat precies beschreven hoe jij kunt zien of je na het verlies van een weddenschap toch nog een winnaar kunt worden.

Bonus bij tenniswedstrijden

Er is nog een leuke actie van Unibet voor sport wedden, waarbij in dit geval tenniswedstrijden centraal staan. Het is namelijk mogelijk om 15 procent extra te krijgen bovenop de winst die gemaakt is. Het moet wel gaan om een combinatie van weddenschappen op vijf tennisevenementen die gespeeld worden op maandag of dinsdag. Als je de weddenschappen goed hebt voorspeld, dan krijg je van het online wedkantoor 15 procent extra bovenop de winst. Lees de voorwaarden voor deelname aan deze actie voor het sport wedden op tenniswedstrijden maar eens na op Unibet.com.

Derby Fever promotie

Een sport wedden actie die betrekking heeft op voetbal is de Derby Fever promotie, waarbij elke week een derby wordt geselecteerd door het online wedkantoor. Het is de bedoeling dat er voor minimaal 10 euro een weddenschap op de derby van de week wordt afgesloten. Unibet zal vervolgens voor iedere rode kaart die tijdens de wedstrijd valt een bonus verstrekken van 10 euro. Ook als een speler twee keer scoort in de wedstrijd zal er een bonus van 10 euro worden uitgedeeld. Deze week is de derby Manchester City tegen Manchester United geselecteerd als derby van de week en het is natuurlijk ongeacht deze promotie al interessant om daar een weddenschap op af te sluiten. Deze wedstrijd zal op zondag 2 november gespeeld worden om 14.30 in de middag. Overigens geldt de bonus ook als een speler twee keer een gele kaart krijgt en daardoor een rode kaart ontvangt en van het veld af zal moeten gaan. Ga meteen naar Unibet om een weddenschap te plaatsen op deze spannende derby.

No related posts.

Previous post:

Next post: