Verdien geld aan de 16de speelronde van de Eredivisie

by admin on 9 december 2011

wedden-op-de-eredivisie-wedstrijdenAankomend weekeinde is het alweer de 16de speelronde van de Eredivisie. Het hoogste niveau voetbal in eigen land. Na vijftien rondes staat AZ glansrijk bovenaan. AZ die trouwens nog een halve wedstrijd moeten spelen tegen en bij Excelsior. De partij was eerder in de rust gestaakt door dichte mist. Deze partij wordt woensdagavond uitgespeeld. De stand is nog 0-0 in het voordeel van de thuisploeg. Verdien nu geld aan de voetbalwedstrijden die komen gaan en plaats een inzet bij één van de online wedkantoren die je op online sportweddenschappen kunt vinden en ontvang direct een 100% stortingsbonus bij je eerste overschrijving waarmee je gratis kunt gokken.

Nadat Excelsior en AZ zijn uitgespeeld kan de zestiende speelronde dan echt van start. Deze begint op vrijdag met de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Heracles Almelo. Een wedstrijd tussen de nummer 12 en 10. Een leuke middenmoterpot voor de neutrale toeschouwer. Beide teams hebben de punten ook zeker nodig met oog op de play-offs aan het einde van het seizoen. Na de vrijdag begint het weekend echt en hebben we nog acht wedstrijden voor de boeg. Vier partijen op de zaterdag en nog is vier op de zondag.

Op zaterdag is de eerste aftrap bij FC Twente tegen N.E.C. Nijmegen. Het team van Co Adriaanse licht lichtelijk onder vuur na de tegenvallende resultaten in de competitie. Zouden ze tegen de N.E.C. de draad weten op te pakken of zal het team van Alex Pastoor weer weten te stunten. Dit deden ze vorige week in en tegen Groningen ook al. De tweede aftrap wordt gedaan om 19.45 uur in Alkmaar. AZ staat dan opgesteld om het op de te nemen tegen De Graafschap. Zal AZ in de paar dagen na de partij met Excelsior voldoende hersteld zijn om het tegen de Super Boeren op te nemen? Op hetzelfde tijdstip begint ook de derde wedstrijd. Deze is in Rotterdam en gaat tussen Excelsior en SC Heerenveen. Heerenveen die begonnen is aan een goede reeks. Zal het team van Ron Jans de lijn kunnen doortrekken?

De laatste partij van de zaterdagavond is die tussen PSV en NAC Breda. Een Brabants onderonsje met altijd wel spektakel. En altijd de vraag wie er dit keer zal winnen. Na een overnachting staan de vier laatste partijen op het programma van de zestiende speelronde in de Eredivisie. Degene die als eerste mogen aftrappen zijn de Limburgers. VVV Venlo ontvangt Roda JC. VVV Venlo treed aan met een nieuwe trainer. Na de 7-0 nederlaag van vorige week heeft de trainer de handdoek in de ring gegooid. Hopelijk presteert het team uit Venlo tegen Roda JC stukken beter. Om 14.30 uur staan twee wedstrijden op het programma. Dit zijn RKC Waalwijk – Ajax en FC Utrecht – Feyenoord. De eerste is tussen de nieuwkomer en de huidige landskampioen. Kan Ajax in Waalwijk winnen met de wedstrijd tegen Real Madrid nog in de benen? FC Utrecht tegen Feyenoord is op papier ook een boeiende pot. Of dit daadwerkelijk zo is zal nog moeten blijken.

De laatste wedstrijd van deze speelronde is die tussen Vitesse en FC Groningen. De nummers 7 en 8 strijden om de punten om aansluiting te vinden bij de top. Zoals gemerkt staan er weer interessante wedstrijden op het programma om een weddenschap bij af te sluiten. Is dit uw geluksweekend?

No related posts.

Previous post:

Next post: