Verdien geld op voetbal en tennis wedstrijden bij ComeOn

by admin on 14 juni 2013

wedden-op-sport-comeonSport wedden bij ComeOn gaat het hele jaar door, zodat ook de liefhebbers van voetbal eens een kijkje kunnen nemen bij andere sporten om daar een weddenschap voor af te sluiten. Er staan weer allerlei wedstrijden en toernooi op het programma en enkele toernooien, zoals het Europees Kampioenschap voetbal onder 21 zijn al aan de gang. Wedden op voetbal kan ook deze week wanneer het Nederlands elftal onder 21 aantreedt tegen het nationale team van Spanje onder 21 jaar. Beide nationale teams hebben zich al geplaatst voor de halve finale, maar op de wedstrijd tussen Spanje en Nederland kan vandaag nog een weddenschap worden geplaatst. De wedstrijd wordt vanavond namelijk gespeeld.

Spanje U21 – Nederland U21

Het UEFA Championship U21 is een geweldige aanleiding om weddenschappen op af te sluiten en zeker nu het Nederlands elftal U21 het zo enorm goed doet met al twee overwinningen op rij. Op woensdag speelt Nederland tegen Spanje en voor het sport wedden is het zeker interessant om op winst voor Nederland geld in te zetten. Op winst voor Nederland tegen Spanje staat namelijk een notering van 3.45 en wie liever geld inzet op winst voor Spanje kan rekening houden met een quote van 2.05. Aangezien beide teams al zeker zijn van de volgende ronde, kan het natuurlijk ook altijd op een gelijkspel uitdraaien. Sport wedden op gelijkspel is in dit geval ook lucratief met een notering van 3.35. Inzetten op twee wedstrijden behoort deze dag ook tot de mogelijkheden, want Rusland U21 moet het namelijk opnemen tegen Duitsland U21. De kans dat Duitsland wint wordt hoger geschat door het online wedkantoor, want daar staat een notering op van 1.95, waar Rusland bij winst een notering kent van 3.85.

Wedden op tennis Grand Slam Wimbledon

Het duurt nog even voordat het Grand Slam toernooi op Wimbledon in Londen van start gaat, maar de liefhebbers van tennis en van wedden kunnen bij ComeOn alvast hun weddenschappen plaatsen. Zo kan er onder meer al gewed worden op wie de uiteindelijke winnaar van het toernooi zal worden, waarbij Djokovic een goede kans maakt als er naar de noteringen wordt gekeken. Ook de kans dat Nadal of Murray het Grand Slam toernooi op Wimbledon gaat winnen is aanwezig. Plaats alvast een weddenschap op de winnaar van het toernooi en wacht rustig af wie uiteindelijk de beker op zijn naam krijgt geschreven. Het toernooi in Londen begint op 24 juni 2013 en de finale zal gespeeld worden op 7 juli 2013. Er kunnen overigens al meer weddenschappen geplaatst worden voor Wimbledon, want er kan ook gewed worden op wanneer een speler als Andy Murray er bijvoorbeeld uit zal liggen. Op het moment dat het toernooi van start gaat zijn er uiteraard nog meer sport weddenschappen mogelijk om af te sluiten. Houd daarom de website van ComeOn Wedden in de gaten om geen weddenschap te hoeven missen. Er staan deze zomer nog meer leuke wedstrijden op het programma, zoals de Tour de France die op 29 juni al van start gaat.

No related posts.

Previous post:

Next post: