Verdriedubbel de winst met voetbal wedden op eerste doelpuntenmaker

by admin on 7 mei 2014

wedden-op-voetbal-bonusLive en online wedden op voetbal kan bij diverse aanbieders en er kunnen de meest uiteenlopende weddenschappen worden afgesloten. Vaak worden er ook nog eens promoties aangeboden, waar je aan mee kunt doen. Dat is niet alleen het geval bij Unibet Wedden, maar ook bij Bwin. Voor vanavond en het komend weekend kun je extra winst maken als je gaat wedden op de eerste doelpuntenmaker van de door Bwin geselecteerd wedstrijden. De winst kan bij een goede voorspelling zomaar verdriedubbeld worden en daarmee kun je natuurlijk weer andere weddenschappen afsluiten. Voor vanavond is de wedstrijd tussen Real Valladolid en Real Madrid geselecteerd en voor het komend weekend staan er meerdere wedstrijden op het programma.

Real Vallodalid tegen Real Madrid

Vanavond wordt het een spannende wedstrijd, waarin vast en zeker gescoord zal worden. Real Madrid doet nog volop mee in de strijd voor het kampioenschap en kan nog dichterbij de koploper Atletico Madrid in de buurt komen. De kans dat gescoord zal worden is groot en jij kunt bij Bwin een weddenschap afsluiten op de speler die het eerste doelpunt van de wedstrijd zal maken. Als het eerste doelpunt valt en de door jou gekozen speler heeft gescoord, dan is de eerste winst al binnen.

De winst kan groter worden als ook het tweede doelpunt door de geselecteerde speler wordt gescoord. De winst wordt dan namelijk door Bwin verdubbeld. Het feest kan dan nog groter worden, want als het derde doelpunt eveneens van dezelfde speler afkomstig is, kun je een verdrievoudiging van de winst tegemoet zien. Je hoeft alleen maar een weddenschap af te sluiten op de speler die het eerste doelpunt maakt in de wedstrijd van vanavond en maakt daarbij kans om je winst te verdrievoudigen.

Wedstrijden in het weekend

Ook in het weekend kun je sport wedden op de eerste doelpuntenmaker met kans om je winst te zien verdrievoudigen. Bwin heeft daarvoor een aantal speciale wedstrijden geselecteerd. Zo kun je namelijk wedden op de maker van het eerste doelpunt op een wedstrijd in de Bundesliga. Zet je geld in op een van de spelers van Bayern München of VfB Stuttgart van wie jij denkt dat die het eerste doelpunt zal maken. Dit is een van de wedstrijden die in het komend weekend speciaal voor de actie van Bwin geselecteerd is. Je kunt echter ook inzetten op een van de spelers van Southampton of Manchester United die het in de Premier League tegen elkaar opnemen op 11 mei.

Real Madrid treedt het komend weekend aan tegen Celta de Vigo en dat is ook nog een van de geselecteerde wedstrijden. Als je het sport wedden extra spannend wilt maken, kun je natuurlijk ook op de uitslagen van deze wedstrijden wedden. Zo kun je diverse weddenschappen plaatsen en hoef je niet uitsluitend op de maker van het eerste doelpunt een weddenschap af te sluiten. Je spreidt bovendien op deze manier je winkansen en zie je wellicht een grote winst tegemoet als blijkt dat je de uitslagen goed hebt voorspeld.

No related posts.

Previous post:

Next post: