Voetbal Voorspellingen

Het maken van voetbal voorspellingen gaat al even mee. Het voetballen, bestaat ook al een geruime tijd. In Nederland is voetbal een nationale sport sinds het jaar 1865. In het jaar 1875 werd de eerste voetbalclub opgericht. Echter is het betaalde voetbal pas in het jaar 1953 in Nederland geïntroduceerd. Naast het mannenvoetbal is in het jaar 2007 de Eredivisie voor vrouwenvoetbal een feit geworden. Naast het veldvoetbal kennen we in Nederland ook het zaalvoetbal, ook wel futsal genoemd. In al deze competities komen voetbal voorspellingen voor. Vandaag de dag gaat men met de voetbal voorspellingen naar wedkantoren of Sportsbooks om er geld mee te winnen. Veel Sportsbooks geven dan ook aandacht aan het maken van voetbal voorspellingen. Vier grote Sportsbooks in voetbal voorspellingen zijn Unibet, Bwin, Betfair en PartyBets. Bij al deze Sportsbooks worden diverse competities aangeboden. Uiteraard zijn er competities die bij alle vier zullen terug komen. Maar sommige voetbalcompetities komen maar bij een aantal Sportsbooks terug. Het is voor u dus van belang welk team uit welke competitie er gevolgd gaat worden. We zullen enkel bekende voetbalcompetities doornemen. Natuurlijk beginnen we in eigen land.

Voetbal in Nederland

In Nederland kennen we het Eredivisie voetbal. De competitie met bekende clubs als Ajax, PSV, FC Twente en Feyenoord. De meeste voetbal voorspellingen worden in deze competitie gedaan. Maar ook in de competitie onder de Eredivisie worden voetbal voorspellingen gedaan. Deze heet de Jupiler League. Naast de twee topcompetities kennen we ook de voetbal voorspellingen in de KNVB Bekercompetitie. In deze bekercompetitie mogen zelfs amateurs meestrijden om de beker. Er worden ook voetbal voorspellingen gedaan bij wedstrijden van Nederlandse clubs in Europees verband. De Europese toernooien in clubverband zijn de Champions League en de Europa Cup. Daarnaast kennen we nog de Super Cup, een wedstrijd tussen de winnaar van de Champions League en de winnaar van de Europa Cup, en de strijd om de Johan Cruijff schaal. Hiervoor wordt gestreden door de winnaar van de Eredivisie en de winnaar van de KNVB Beker.

Voetbal in Engeland

Engeland is het land waar het spelletje voetbal begonnen is. De Premier League is het hoogste niveau in Engeland. De Engelse zijn allen verzot op voetbal. Het maken van voetbal voorspellingen is dan ook iets wat erbij hoort zegt men. In de Premier League spelen bekende clubs als Manchester United, Arsenal, Chelsea en Liverpool. Naast de reguliere competitie kent men in Engeland ook een bekertoernooi. Deze draagt de naam FA Cup. Op 11 november 1871 werd de allereerste FA Cup gespeeld en werd uiteindelijk gewonnen door de Wanderers. Een ander bekertoernooi in Engeland is de League Cup. Hierin spelen alleen teams van de vier hoogste divisies uit Engeland in mee. Doordat er zoveel teams aan de League Cup beginnen worden er ook vele voetbal voetspellingen gemaakt bij de Sportsbooks.

Voetbal in Spanje

In Spanje worden de voetbal voorspellingen gedaan in de Primera Division. De hoogste divisie van Spanje met bekende clubs als Barcelona, Real Madrid, Valencia en Sevilla. Clubs die degraderen uit de Primera Division komen terecht in de Segunda Division A. In Spanje heet de bekercompetitie, Copa del Rey. Of voluit in de Spaanse volksmond, Copa de Su Majestad el Rey Don Juan Carlos I. Ook wordt er gestreden om de Supercopa. Hierbij strijden de winnaar van de Primera Division en de winnaar van de Copa del Rey tegen elkaar.

Voetbal in Duitsland

In kennen we de Bundesliga waar de voetbal voorspellingen gedaan worden. Bij degradatie komt men terecht in de 2. Bundesliga. Bekende teams uit de Bundesliga zijn Bayern München, Borussia Dortmund, Hamburger SV en FC Schalke 04. In Duitsland kent men ook een bekercompetitie. Deze staat bekend onder de naam DFB – Pokal. Bayern München is toch wel de grootste club uit Duitsland. De club won maarliefst 22 maal de landstitel en wordt gevolgd door 1. FC Nürnberg met 9 maal winst van de landstitel. Ook wonnen ze 15 maal de DFB – Pokal, gevolgd door 6 maal van Werder Bremen.

Andere voetbal competities

In de bovenstaande landen worden de meeste voetbal voorspellingen gedaan. Maar de Sportsbooks hebben meer competities waarin men voetbal voorspellingen kan doen. Zo kan men ook voetbal voorspellingen doen in landen als Argentinië, Cyprus, Singapore en Australië. U ziet dat voetbal voorspellingen over de hele wereld gedaan worden. Aangezien er competities zijn over de gehele wereld zullen voetbal voorspellingen nooit stil liggen. Altijd is er wel een wedstrijd dat op punt staat te beginnen. Via de Sportsbooks kunt u de voetbal voorspellingen doen. De Sportsbooks zullen u hierbij ook op weg helpen. Alle competities zullen bij elkaar staan zodat u niet ver hoeft te zoeken.

Internationaal Voetbal

Internationaal maakt men ook voetbal voorspellingen. Niet bij de Champions League of Europa Cup, maar bij internationaal met landenteams. Alle landen spelen een kwalificatie ronde om het Wereldkampioenschap te halen. Europese landen doen dit ook voor het Europees Kampioenschap. Bij beide toernooien doet men voetbal weddenschappen bij een Sportsbooks. In andere continenten hebben ze weer een ander toernooi zoals in Europa het Europees Kampioenschap. Zo kennen we in Azië de Azië Cup, in Afrika de Africa Cup en in Zuid – Amerika kennen we de Copa América. Verder kennen we in Noord – Amerika de CONCACAF Gold Cup en in Oceanië de OFC Nations Cup. Men doet voetbal voorspellingen in al deze eindtoernooien. De Sportsbooks zullen u erop wijzen wanneer een eindtoernooi, kwalificatie en zelfs wanneer een oefeninterland plaats zal vinden.

Voetbal voorspellingen worden in alle landen gedaan. Ook worden er voetbal voorspellingen gedaan in verschillende landen. Dat is het voordeel als een Sportsbooks de competitie overzichtelijk aanbiedt. U kunt gewoon voetbal voorspellingen doen in de competities van andere landen. Bent u bijvoorbeeld helemaal weg van een team uit de Premier League, Primera Division, Bundesliga of een team uit een heel ander land. Dan kunt u deze volgens via de juiste Sportsbooks. Het maken van voetbal voorspellingen is al vaak gedaan en zal nog vele malen gedaan worden. Nu is de tijd voor u om een voetbal voorspelling te doen bij een aangeboden Sportsbooks. Veel plezier en geluk met het maken van uw voetbal voorspellingen.