Voetbal wedden op achtste finale WK wedstrijden

by admin on 25 juni 2014

bwin-sport-weddenHet Nederlands elftal is groepswinnaar geworden tijdens het WK in Brazilië en dat betekent dat Oranje door is naar de volgende ronde. De tegenstander van Oranje is Mexico en Brazilië zal het opnemen tegen Chili. Op het gebied van sport wedden is het natuurlijk zeer spannend om nu geld in te zetten op deze wedstrijden in de achtste finale, maar er zijn deze week ook nog andere wedstrijden die interessant genoeg zijn om weddenschappen op af te sluiten. Vanavond en op donderdag 26 juni worden er nog wedstrijden in de groepsfase gespeeld en daar kunnen uiteraard ook weddenschappen op worden afgesloten.

Sport wedden op Nederland tegen Mexico

Nederland speelt op zondag 28 juni de wedstrijd tegen Mexico om 18.00 uur Nederlandse tijd en de noteringen geven bij Unibet het voordeel aan winst voor Oranje. Je kunt sport wedden op winst voor Oranje met een notering van 2.15, maar mocht je denken dat Mexico gaat winnen, dan kun je met een quote van 3.30 rekening houden. In de achtste finale bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid dat het een gelijkspel wordt en dat er aansluitend een verlenging komt en er eventueel strafschoppen moeten worden genomen. Indien je geld inzet op een gelijkspel na de reguliere speeltijd, dan staat daar bij Unibet een notering op van 3.30.

Sport wedden op Brazilië tegen Chili

Brazilië speelt op dezelfde tijd als Oranje en neemt het op tegen Chili. Brazilië is groepswinnaar geworden en Chili is in de poule van het Nederlands elftal als tweede geëindigd. Chili heeft een goed team, maar heeft een klein nadeel en dat is dat Brazilië in eigen land speelt. Dat is ook terug te zien in de noteringen. Met sport wedden kan op deze wedstrijd veel geld gewonnen worden bij een inzet van winst door Chili. De notering daarvoor staat namelijk op 5.50. Daar zit dus een kans om geld te verdienen, maar wie liever wat minder risico neemt, kan ook rustig geld inzetten op Brazilië. De notering van winst door Brazilië staat bij Unibet namelijk op 1.65.

Weddenschappen combineren

Je hebt de mogelijkheid om zondag op beide wedstrijden van het WK geld in te zetten en te gaan sport wedden met winst voor bijvoorbeeld Nederland en Brazilië. Op die manier kun je net even meer geld winnen dan als je alleen geld inzet op Nederland of Brazilië. De wedstrijden kunnen gecombineerd worden met een weddenschap. Overigens kun je ook op de andere wedstrijden in de achtste finale geld inzetten of voor vanavond nog een weddenschap afsluiten. Bijvoorbeeld op de wedstrijd tussen Nigeria en Argentinië of op Ecuador en Frankrijk. Een dag later is de wedstrijd tussen Portugal en Ghana interessant. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd als er naar de noteringen bij Unibet voor sport wedden wordt gekeken. De Verenigde Staten nemen het tegen Duitsland op en als de VS wint, dan is degene die daar op gewed heeft spekkoper met een notering van 11. Bekijk de overige noteringen bij Unibet en sluit alvast een weddenschap af op het Nederlands elftal.

No related posts.

Previous post:

Next post: