Voetbal wedden op bekerwedstrijd tussen Ajax en Feyenoord

by admin on 21 januari 2014

wedden-op-sport-comeonHet wordt vanavond een spannende wedstrijd in de race om de KNVB beker, waarin Ajax en Feyenoord het tegen elkaar gaan opnemen. Wie gaat sport wedden op deze bekerwedstrijd heeft de gelegenheid om geld te winnen en daarbij wordt ook nog de mogelijkheid geboden om weddenschappen te combineren. Er staan voor vanavond namelijk drie bekerwedstrijden op het programma. Naast Ajax tegen Feyenoord spelen PEC Zwolle en JVC Cuijk tegen elkaar en neemt NEC het op tegen FC Utrecht. Dat biedt leuke kansen om met gecombineerde weddenschappen wat extra geld te verdienen op de woensdagavond. Overigens kunnen liefhebbers van tennissen deze week gebruiken om te gaan sport wedden op de wedstrijden van de Australian Open.

Wedden op Ajax – Feyenoord
Fans van Ajax zullen natuurlijk een weddenschap afsluiten op winst voor Ajax van het bekerduel en andersom geldt hetzelfde voor de fans van de club uit Rotterdam. Wie geen voorkeur heeft voor een club die gaat winnen, kan zich volledig richten op te voorspellen uitkomst en kan in dat opzicht een leuke weddenschap afsluiten met als basisweddenschap natuurlijk de keuze tussen winst, verlies op gelijkspel. Volgens de notering van ComeOn heeft Ajax de meeste kans om het bekerduel te winnen, want de quote staat bij winst van Ajax op 1.75. Dat heeft niet alleen te maken met de hoge positie in de Eredivisie, maar natuurlijk ook met het thuisvoordeel, want Ajax speelt de wedstrijd thuis in Amsterdam. Wie in dat opzicht een gokje wil wagen, kan Feyenoord op winst zetten en heeft daarmee de mogelijkheid de inzet meer dan te verdubbelen met een notering van 4.35. Wedden op een gelijkspel levert een notering op 3.70 en biedt ook uitzicht op een goede winst.

NEC Nijmegen tegen FC Utrecht
Wie meer uit de weddenschappen voor de bekerwedstrijden wil halen, kan ook gaan sport wedden op de wedstrijd tussen NEC Nijmegen en FC Utrecht. Bij ComeOn staat de quote op winst voor Nijmegen op 2.15 en winst voor FC Utrecht op 3.05. Wedden op een gelijkspel tussen beide clubs gaat gepaard met een notering van 3.55.

PEC Zwolle tegen JVC Cuijk
PEC Zwolle neemt het vanavond op tegen JVC Cuijk en daar lijkt de uitslag vooraf al bepaald te zijn als er naar de notering bij ComeOn wordt gekeken. De amateurclub neemt het op tegen een club uit de Eredivisie en dat levert een notering op van winst voor de club uit Cuijk van 25. De notering van PEC Zwolle staat op slechts 1.09 en draagt in dat opzicht weinig bij aan het maken van grote winsten bij een relatief lage inzet. Wedden op gelijkspel zou nog een interessante optie kunnen zijn, want daarvoor is de quote door ComeOn op 7.50 gezet. Er zijn vanavond dus volop mogelijkheden om te sport wedden en met een beetje geluk wordt de winst hoog. Kijk bij ComeOn ook naar de overige weddenschappen die voor de bekerduels kunnen worden afgesloten, want daar zitten eveneens interessante en mogelijk winstgevende opties tussen.

No related posts.

Previous post:

Next post: