Volop voetbal wedden op Countdown kalender Unibet

by admin on 4 juni 2014

wedden-op-voetbal-uniVanavond staat de uitzwaaiwedstrijd van Nederland tegen Wales op het programma en daarna zal het Nederlands elftal zich gereedmaken om op reis te gaan naar Brazilië. Op sportgebied zal het leven de komende tijd dan ook vooral in het teken van het WK voetbal staan en Unibet haakt daar handig op in. Er is namelijk een speciale Countdown kalender opgesteld, zodat iedereen kan aftellen tot de dag dat het WK officieel van start zal gaan. Er worden verschillende sport wedden acties gehouden, zodat iedereen nog voor het WK begint wat extra geld kan verdienen. De winst kan natuurlijk weer worden ingezet op een van de poulewedstrijden. Naast de sport wedden acties, worden er ook promoties gehouden die aan het online casino verbonden zijn en natuurlijk kun je voor vanavond nog een weddenschap plaatsen op de wedstrijd tussen Nederland en Wales.

Elke dag een andere actie

De eerste acties zijn al achter de rug, want de Countdown kalender is afgelopen zondag al begonnen met aftellen. Op de aftrapdag van de Countdown kalender heeft iedereen de kans gekregen om een weddenschap te plaatsen op een van de oefeninterlands. Indien er 10 euro werd ingezet, was de speler automatisch verzekerd van deelname aan de loterij, waarbij er 20 keer een prijs van 100 euro werd uitgedeeld. Op maandag 2 juni was de aandacht gericht op het videoslot Starburst en gisteren kregen de liefhebbers van sport wedden de gelegenheid om risicoloos te wedden op de tenniswedstrijden van de Roland Garros.

Er werd een live risicoloze weddenschap van 10 euro aangeboden. Ook vandaag staat er weer een leuke actie op het programma van de Countdown kalender bij Unibet. Je moet zelf even kijken wat het aanbod voor vandaag is, want de promoties worden pas op de volgende afteldag bekendgemaakt. Je kunt nu dus zien wat de woensdag voor je in petto heeft. Mocht het geen sport wedden actie zijn, dan kun je natuurlijk de volgende dag weer kijken. Er komen namelijk nog meerdere dagen voordat de Countdown kalender de dag van 12 juni heeft bereikt.

Wed op Nederland tegen Wales

Als je toch naar de website van Unibet toegaat om te kijken wat het aanbod van de dag is, dan kun je natuurlijk ook meteen een weddenschap plaatsen voor de wedstrijd die het Nederlands elftal vanavond speelt. Natuurlijk is het de verwachting dat Oranje gaat winnen en daar kun je dan ook je geld opzetten. Maar er zijn nog meer spannende weddenschappen beschikbaar. Kijk voor een compleet overzicht maar eens bij de noteringen en weddenschappen voor deze wedstrijd. Wil je het nog spannender maken en meer kans maken op het winnen van veel geld? Plaats dan ook een weddenschap op een van de andere oefeninterlands die nog gespeeld gaan worden. Ben je geen lid van Unibet, zorg dan dat je jezelf vandaag aanmeldt om te kunnen sport wedden en natuurlijk van alle promotionele acties die de komende dagen nog gaan komen gebruik te maken. Je ontvangt dan ook een welkomstbonus.

No related posts.

Previous post:

Next post: