Volop wedden op voetbalwedstrijden en bijhorende uitslagen

by admin on 24 september 2014

Unibet is een online wedkantoor waar regelmatig rondom het sport wedden leuke promoties worden georganiseerd. Zo is er nu een leuke promotie met de naam Derby Fever, waarin spannende voetbalwedstrijden centraal staan. Een derby heeft altijd net even wat extra’s als de rivalen tegen elkaar spelen. Ook Unibet geeft wat extra’s en wel een bonus als er zich bepaalde wedstrijdsituaties voordoen. De eerstvolgende derby die onder de Derby Fever promotie valt is de wedstrijd tussen Liverpool en Everton die op 27 september gespeeld gaat worden. Wie mee wil doen aan de promotie zal in elk geval een weddenschap moeten afsluiten op deze voetbalwedstrijd.

Bonus bij sport wedden op derby

Het leuke van de Derby Fever promotie is dat je naast het winnen van geld met sport wedden ook op een andere manier geld kunt verdienen. Unibet geeft namelijk 10 euro bonus op het moment dat er een van de spelers van Liverpool of Evertoon met een rode kaart van het veld afgaat. Dat is niet het enige moment in een wedstrijd waarop een bonus wordt uitgedeeld aan de spelers die op deze derby hebben gewed. Er wordt namelijk ook een bonus toegekend op het moment dat een speler in de betreffende wedstrijd twee keer een doelpunt achter zijn naam kan schrijven. Het enige waar je aan moet voldoen is het inzetten van minimaal 10 euro. Overigens zijn alle specifieke voorwaarden om voor de bonus in aanmerking te komen na te lezen op de promotiepagina van Unibet. Voordat je een weddenschap plaatst op Liverpool tegen Everton kun je de voorwaarden natuurlijk even doornemen.

Liever wedden op voetbal KNVB-bekerwedstrijden?

Als je niet zoveel hebt met het voetbal in Engeland of met bovenstaande promotie, dan kun je altijd vandaag nog gaan sport wedden op de wedstrijden die in Nederland voor de KNVB-beker worden gespeeld. Er zijn een groot aantal amateurclubs die in de strijd meedoen en het op moeten nemen tegen de clubs uit het betaalde voetbal. Daar liggen natuurlijk weinig kansen om veel geld te winnen met het sport wedden. Hoe waarschijnlijk is het bijvoorbeeld dat JOS Watergraafsmeer van Ajax gaat winnen? De quote voor winst door Ajax staat dan ook bijzonder laag op 1.01 en het is niet de moeite waard om daar op te wedden.

Wedden op winst door de tegenstander geeft echt weinig hoop op een goede uitslag, maar als je dat doet dan ben je wel spekkoper met een quote van 10. De wedstrijd die tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord wordt gespeeld, biedt wellicht wat meer perspectief. Het wedden op winst door Feyenoord heeft bij Unibet een notering van 1.75, maar wie op Go Ahead Eagles wedt, krijg een notering van 4. Zo zijn er nog wel een aantal interessant wedstrijden waar wat meer mee gewonnen kan worden als er een weddenschap op wordt afgesloten. Bijvoorbeeld als er gewed wordt op de wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht. Kijk voor de quotes van deze wedstrijd en andere wedstrijden maar eens bij Unibet.

No related posts.

Previous post:

Next post: