Voorspel de uitslagen op Midweek competitiewedstrijden in Eredivisie

by admin on 5 februari 2014

wedden-op-de-eredivisie-wedstrijdenDeze week wordt er doordeweeks gevoetbald in de Eredivisie en staat er dan ook een volledig programma met wedstrijden klaar. Voor de mensen die graag geld verdienen middels het maken van voetbal voorspellingen kunnen zich weer uitleven op de voetbalwedstrijden die gaan komen. De eerste wedstrijden zijn gisteravond al gespeeld, maar vanavond staan de meeste wedstrijden op het programma en op donderdagavond zullen de laatste twee wedstrijden worden afgewerkt. Het is spannend bovenaan in de Eredivisie en deze Midweekse competitie kan dan ook voor verrassende wijzigingen zorgen. Natuurlijk kunnen er volop weddenschappen worden afgesloten en krijgt iedereen ook de kans om live te wedden. Als je gaat sport wedden op deze Midweek competitie maak dan een zorgvuldige afweging en combineer een aantal wedstrijden om de winst met de weddenschappen zo hoog mogelijk te laten worden. Zet bijvoorbeeld in op de wedstrijd tussen SC Heerenveen en FC Twente en combineer dat met het plaatsen van een weddenschap tussen Cambuur Leeuwarden en PSV Eindhoven.

Cambuur Leeuwarden tegen PSV Eindhoven
Om 18.45 uur wordt de aftrap genomen in Leeuwarden, waar Cambuur het opneemt tegen PSV. Het is zeker interessant om een weddenschap op deze wedstrijd te plaatsen, want winst voor PSV lijkt voor de hand te liggen en daar staat een notering op van 1.85. Fans van Cambuur zullen natuurlijk hun club op winst zetten en als dat zo mocht zijn, dan kan er rekening gehouden worden met een quote van 3.90. De noteringen die hier worden gegeven zijn overigens afkomstig van Unibet Wedden, zodat je daar je weddenschappen kunt plaatsen. Wie twijfelt over winst voor een van beide clubs kan altijd inzetten op een gelijkspel met een quote van 3.75.

SC Heerenveen tegen FC Twente
Een andere leuke wedstrijd die vanavond op het programma staat en waar een weddenschap voor kan worden afgesloten vindt plaats in Heerenveen, waar FC Twente als tegenstander op bezoek komt. Wie gaat wedden dat Heerenveen er met de winst vandoor gaat kan met een quote van 3.65 rekening houden en Twente staat op een notering van 1.95 als er gewonnen wordt. Een gelijkspel behoort bij deze wedstrijd echter ook zeker tot de mogelijkheden en dan geldt er bij Unibet een notering van 3.65, wat dus gelijk is aan de notering van winst voor SC Heerenveen.

Ajax tegen FC Groningen
Naast bovengenoemde wedstrijden wordt er op woensdagavond ook nog gespeeld door Go Ahead Eagles tegen RKC Waalwijk en door NEC Nijmegen tegen NAC Breda. Kijk voor de quotes bij Unibet. Een dag later speelt FC Utrecht tegen PEC Zwolle en moet FC Groningen het uit opnemen tegen Ajax in Amsterdam. Deze laatste wedstrijd kent voor FC Groningen een bijzonder hoge notering. Wie er vertrouwen in heeft dat FC Groningen in Amsterdam wint kan een grote winst boeken, want de notering staat namelijk op 13.00. Dat houdt automatisch in dat de notering voor winst van Ajax wat lager uitkomt en deze staat dan ook op 1.20. Een gelijkspel tussen beide clubs levert een quote op van 6.55 en het is zeker de moeite waard om te overwegen daar een weddenschap op te plaatsen bij Unibet.

No related posts.

Previous post:

Next post: