Wed vandaag op europa League wedstrijd Benfica – Chelsea

by admin on 15 mei 2013

wedden-op-voetbal-uniHet is vanavond zover, want dan staat de finale van de Europa League geprogrammeerd en nemen twee topclubs het tegen elkaar op, waarbij de winnaar er met de Europa League beker vandoor gaat. De wedstrijd begint om 20.45 uur en zal menig voetballiefhebber aan de buis gekluisterd doen zitten. De wedstrijd tussen Benfica en Chelsea zal gespeeld worden in de Amsterdam Arena en er is een Nederlandse scheidsrechter toegewezen die deze bijzondere wedstrijd zal gaan fluiten. De eer is weggelegd voor de scheidsrechter Kuipers die eerder in Europees verband ook al enkele topwedstrijden heeft gefloten. De finalewedstrijd in Amsterdam biedt natuurlijk alle aanleiding om zelf met nog meer spanning naar de wedstrijd te kijken en dat kan door te gaan sport wedden.

Weddenschap afsluiten

Benfica neemt het op tegen Chelsea in de finalewedstrijd en voor het sport wedden liggen daar weer leuke kansen om wat extra geld te verdienen. Volgens de bookmakers, zoals Unibet ligt er een lichte voorkeur voor Chelsea om de trofee te winnen als er naar de noteringen wordt gekeken. Er kunnen overigens verschillende weddenschappen op deze wedstrijd worden afgesloten. Zo kan er gewed worden wie de beker zal winnen, maar kan er ook gewed worden op de tussenstand in de rust. Uiteraard geldt ook de uitslag na negentig minuten spelen als inzet voor een mogelijke weddenschap. Chelsea lijkt volgens Unibet de winnaar te worden van de wedstrijd na negentig minuten spelen, want de quote staat op 2.30 voor Chelsea genoteerd en de notering voor Benfica op 3.15. Als je denkt dat er een verlenging het verschiet ligt, dan heb je de mogelijkheid om op een gelijkspel te gokken en is de notering daarvoor gesteld op 3.25.

Wedden op eerste doelpunt

Als je toch gaat sport wedden op de finale in de Europa League, dan is het ook interessant om een weddenschap af te sluiten op wie de eerste goal zal scoren in de wedstrijd. Daar kun je leuke winsten mee maken als je tenminste de goede weddenschap plaatst. Kijk maar eens bij Unibet welke noteringen erop staan bij de verschillende spelers, van wie je denkt dat er één het eerste doelpunt zal scoren in de wedstrijd tussen Benfica en Chelsea.

10 euro risicovrij mobiel wedden

Unibet  heeft momenteel een aanbieding lopen voor degene die nog niet eerder een mobiele weddenschap heeft geplaatst. De wedstrijd van vanavond kan een goede aanleiding zijn om van dat aanbod gebruik te maken. Je kunt dan voor een bedrag van 10 euro mobiel een weddenschap afsluiten voor de wedstrijd tussen Benfica en Chelsea en mocht je de weddenschap verliezen, dan krijg je daarvoor een bonus van 10 euro. Dat is nog eens een manier om risicovrij te wedden, want de bonus kan natuurlijk worden ingezet op een van de andere sportwedstrijden die daarna worden gespeeld. Op de website van Unibet kun je de voorwaarden lezen en het aanbod geldt uiteraard alleen voor spelers die nog niet eerder mobiel een weddenschap hebben geplaatst.

No related posts.

Previous post:

Next post: