Wed via Mybet op aankomende Eredivisie wedstrijden!

by admin on 13 augustus 2014

mybet-50euro-bonusMybet is een van de online wedkantoren waar je de mogelijkheid hebt om te sport wedden. Als je een liefhebber bent van het wedden op wedstrijden in de Eredivisie dan heb daar bij Mybet alle mogelijkheden voor beschikbaar. Aankomend weekend staat de tweede ronde in de Eredivisie op het programma. Op vrijdag staat de wedstrijd tussen Feyenoord en SC Heerenveen centraal. Dat is zeker een interessante wedstrijd om een weddenschap op af te sluiten. De weddenschap kun je eventueel combineren met een van de andere wedstrijden die op zaterdag en zondag op het programma staan in het weekend van 16 en 17 augustus. Je kunt ook twee sets van weddenschappen maken, waarin je twee keer op twee wedstrijden gaat wedden.

Wedden op Feyenoord tegen SC Heerenveen

Bij het online wedkantoor Mybet lijken de kaarten voor de wedstrijd tussen Feyenoord en Heerenveen al geschud te zijn als we de noteringen moeten geloven. Heerenveen wordt in elk geval weinig kans gegeven om te winnen, want de notering van Feyenoord staat op 1.47 bij winst. Het leuke van het wedden op voetbalwedstrijden is dat er altijd een verrassing om de hoek kan kijken. De wedstrijd moet namelijk nog gespeeld worden en voor aanvang staan beide clubs nog op nul doelpunten en is er dan ook nog geen winnaar aan te wijzen. Het is dan ook goed mogelijk dat Heerenveen zich in Rotterdam van zijn beste kant laat zien en de winst mee naar huis neemt. Als dat het geval is en je daar een weddenschap op afsluit, dan staat daar een notering voor van 6.20. Daar kun je een grote klapper mee maken. Bij twijfel heb je ook nog de gelegenheid om in te zetten op een gelijkspel, waarop een quote staat van 4.50.

Wedden op PSV tegen NAC

Op zaterdag staat de wedstrijd tussen PSV en NAC op het programma en daar staan eveneens leuke noteringen op als je ervan houdt om risico te nemen. De club uit Breda zal alles in de strijd moeten werpen om van PSV te winnen en Mybet acht de kans daarop bijzonder klein met een notering van 12.00 als NAC wint. Om alleen een weddenschap op winst voor PSV af te sluiten is niet echt winstgevend, want daar staat slechte een quote op van 1.22. Het is interessant om deze wedstrijd erbij te nemen als je voor zekerheid kiest en PSV op winst zet.

Een gelijkspel levert meer op als daar de weddenschap voor wordt afgesloten. Je kunt dan met een notering van 6.25 rekening houden. Ook nog een aanrader om een weddenschap op af te sluiten is die tussen AZ en Ajax die op zonderdag gespeeld gaat worden. Ajax op winst zetten levert namelijk een notering op van 2.10 en wij winst voor AZ is er sprake van een quote van 3.25. Dit is een wedstrijd die in gelijkspel zou kunnen eindigen en wie daarop op gaat sport wedden mag rekening houden met een notering van 3.60. Kijk maar eens op Mybet wat de overige noteringen zijn en sluit online je weddenschappen af.

No related posts.

Previous post:

Next post: